Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύο παλιά αρχοντικά, το ένα απέναντι από το άλλο, φιλοξενούν μια από τις νοστιμότερες ταβέρνες της Πλάκας!

5 Ιανουαρίου 2017
Δύο παλιά αρχοντικά, το ένα απέναντι από το άλλο, φιλοξενούν μια από τις νοστιμότερες ταβέρνες της Πλάκας!

Το πιο παλιό εστιατόριο της Πλάκας συνεχίζει να υποδέχεται τους φίλους της καλής, παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, με έμφαση στην ποιότητα της γεύσης και της εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Ταβέρνα του Ψαρρά αποδεικνύει έμπρακτα ότι η περιοχή της Πλάκας έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από «τουριστικές» προτάσεις, με την εγγύηση του Ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Η παραδοσιακή ταβέρνα προτιμάται από εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, ενώ προσελκύει κάθε ηλικία που αποζητά την αυθεντική γεύση. Η τελευταία, παρά την ονομασία, δεν περιορίζεται στο ψάρι, αλλά περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών της ελληνικής κουζίνας.

Η Ταβέρνα του Ψαρρά φιλοξενείται σε δύο παλιά αρχοντικά, το ένα απέναντι από το άλλο, ενώ ο ενδιάμεσός τους πεζόδρομος αποτελεί τον εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τους ζεστούς μήνες του χρόνου, ο χώρος περιλαμβάνει και μια βεράντα, όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

Η διακόσμηση ακολουθεί τα παραδοσιακά μονοπάτια με σεβασμό στις «προδιαγραφές» της κλασικής ταβέρνας. Ζεστά χρώματα, ξύλινα πατώματα, επιβλητικό τζάκι και μια σειρά από ενδιαφέροντα παλαιά αντικείμενα, διατηρούν έντονο το χαρακτήρα της Ταβέρνας του Ψαρρά.

Info

Ερέχθεως 16, Πλάκα, τηλ. 210 3218733

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα άφιξη στην Τσακάλωφ: Μια κόκκινη πόρτα οδηγεί στο καινούριο hot spot του Κολωνακίου!

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη λίστα του CNN, με τα κορυφαία του πλανήτη για το 2017!

Ένα κουτούκι βγαλμένο από την παλιά Αθήνα: Το μέρος όπου όλοι λατρεύουν στον Ταύρο!

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share