Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το "πειραγμένο" μπακάλικο στην Αγία Βαρβάρα που θα σε καταπλήξει με το φαγητό του!

17 Δεκεμβρίου 2016
Το

Αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πρόταση στην-παρεξηγημένη- Αγία Βαρβάρα για φαγητό είναι το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο Δράμι.

Παραπέμπει σε παλιό μπακάλικο με όμορφο και περιποιημένο χώρο, με εξαιρετικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, που έρχονται κοντά σου από το φιλικό προσωπικό, και μάλιστα σε δελεαστικές τιμές!

Εκτός από τις εκλεκτές δημιουργίες της σχάρας και τις υπέροχες σαλάτες, δοκίμασε οπωσδήποτε μποχτσαλάκια (μοσχάρι γάλακτος με καπνιστό τυρί Μετσόβου και λιαστή ντομάτα), φωλιά (με φιλετάκι κοτόπουλο), γκιουζλεμέ (χειροποίητη πίτα με καβουρμά και φέτα) ή κάτι πιο... θαλασσινό, όπως το καπετανάτο (φιλέτο γλώσσας γεμιστό με λαχανικά, σερβιρισμένο με χωριάτικο χυλοπιτάκι λαχανικών).

Info

Σίφνου 4 & Χανίων 47, Αγία Βαρβάρα
Τηλ. 210 5625300

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και τα 7 είναι υπέροχα: Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα στέκια της Αθήνας για αυτά τα Χριστούγεννα!

Το απόλυτο crash test των Χριστουγέννων: Συγκρίναμε τους κουραμπιέδες σε 5 ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Πού θα βρεις τους καλύτερους;

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share