Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ποιος είπε πως στα ΒΠ δεν ξέρουν από καλό ψάρι; Οι top επιλογές για θαλασσινά στη Κηφισιά!

4 Απριλίου 2017 15:14
 Ποιος είπε πως στα ΒΠ δεν ξέρουν από καλό ψάρι;  Οι top επιλογές για θαλασσινά στη Κηφισιά!

Ποιος είπε πως στα ΒΠ δεν ξέρουν από καλό ψάρι; Το AthensMagazine.gr σου βρήκε τις καλύτερες επιλογές για γεύσεις θάλασσας!

Χρώµατα Βυθού

Εκάλης 40, Νέα Ερυθραία, Τ. 210 6254152

Σε έναν χώρο minimal και φινετσάτο, από την είσοδο κιόλας, η τεράστια ψαριέρα µε τα ολόφρεσκα αλιεύµατα που φτάνουν καθηµερινά από τη Σκύρο µας προδιαθέτει για τις µοναδικές γεύσεις που µας περιµένουν! Μεγάλη ποικιλία σε ψάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, µε ξεχωριστά πιάτα όπως ο γύρος από σκορπίνα (!) αλλά και τα ριζότο µε θαλασσινά να κλέβουν την παράσταση. Μετά το φαγητό σας, µπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα cocktail στο bar του. Από €30. Δευτ.-Παρ. 18:00-01:00, Σάβ. 13:00-01:00, Κυρ. 13:00-18:00.

Αλµύρα

Ελαιών 54, Ν. Κηφισιά, T. 210 6205925,

Η αθηναϊκή version της αγαπηµένης µας µυκονιάτικης Αλµύρας, µε τη σφραγίδα του Γιάννη Μωράκη, από την 1η Νοεµβρίου υµνεί τους θησαυρούς της θάλασσας, µε ευφάνταστα πιάτα του chef partener Γιάννη Λιάκου. Σε έναν πολύ καλόγουστο χώρο σε παλ αποχρώσεις και εκλεπτυσµένες καθιστικές γωνιές, υπό το φως των κοφινιών του ψαρά,... το κανταΐφι θαλασσινών και το ριζότο κακαβιά παίρνουν δικαίως τη δόξα µε το µέρος τους...! Καθηµερινά, 13:00:01:00.

Καστελόριζο

Πλατάνων 2, κηφισια Τ. 210 8075408/ 2 Platanon Str., kifissia

Με µια επιτυχηµένη πορεία 29 ετών στα βόρεια προάστια αποτελεί τον απόλυτο προορισµό για ψάρια και θαλασσινά, που έρχονται φρεσκότατα από την Κάλυµνο, τη Λέρο και τη Χαλκίδα. Ο σεφ Νίκος Μαγγανάς ιντριγκάρει τον ουρανίσκο µε εξαιρετικές προτάσεις όπως µοναδικά ντολµαδάκια θαλασσινών και κριθαρότο µε γαρίδες! Και όλα αυτά συνοδεία κρασιού ή αποσταγµάτων. Καθηµερινά, 12:00-01:00.

Μπαρµπουνάκι

Πατρ. Ιωακείµ & Πατρ. Γρηγορίου γωνία, Νέα Ερυθραία, T. 210 8070300

Talk of the town που µοσχοβολάει θάλασσα από τα τέλη Ιουλίου... Στο µενού του δεσπόζουν εξαιρετικά πιάτα φρεσκότατων θαλασσινών και ψαρικών µε την σφραγίδα του µετρ του είδους Γιώργου Παπαϊωάννου. Αντιπροσωπευτικότατο παράδειγµα τα µύδια σαγανάκι µε ψίχα µυδιών σκεπασµένη µε µια κρεµώδη σάλτσα µουστάρδας-λεµονιού σβησµένα µε ούζο, τα µπαρµπουνάκια και το κριθαρότο µε φρέσκια καραβίδα που ταιριάζουν γάντι... µε χύµα κρασιά και καλοδιαλεγµένες ετικέτες ή φίνα αποστάγµατα. Καθηµερινά 13:00-01:00.

More choices...

Παράµαλο

Πάρνηθος 13, Νέα Κηφισιά

Μακριά από το πολύβουο κέντρο της Κηφισιάς, µας φέρνει κατευθείαν από τα νερά του Ευβοϊκού κόλπου φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και µας βάζει σε αµέτρητους πειρασµούς! Οι ουρές πεσκανδρίτσας στα κάρβουνα και ο τηγανητός γόνος καλαµαριού ανήκουν στις σπεσιαλιτέ της ψαροταβέρνας και όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι στη διάθεσή σας ολόφρεσκα, για να διαλέξετε αυτά που προτιµάτε! Από €25-€30. Καθηµερινά, εκτός Δευτ., 13:00-00:00, Κυρ. 13:00- 18:00.

Αθερίνα

Χαρ. Τρικούπη 162, Ν. Ερυθραία, Τ. 2106200089

Άνοιξε τον Μάιο του 2015 και από τότε ξεσηκώνει τους σιελογόνους αδένες µας µε ευφάνταστες συνταγές θαλασσινών και ψαρικών, που απολαµβάνουµε µε τους φίλους µας σε ένα σκηνικό το οποίο µας ξυπνά µνήµες από νησιά και καλοκαίρια... Στα must taste συγκαταλέγονται κατά κοινή οµολογία τα αχνιστά µύδια και οι σαρδέλες, που συνοδεύουµε ιδανικά µε φίνα αποστάγµατα ή κρασί! Καθηµερινά, 12:00-00:00.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share