Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιοτικό φαγητό με €10 στην Αθήνα: 5 εξαιρετικές επιλογές

2 Νοεμβρίου 2016
Ποιοτικό φαγητό με €10 στην Αθήνα: 5 εξαιρετικές επιλογές

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να βρεις ποιοτικό φαγητό στην Αθήνα, με μόλις λίγα ευρώ; Αυτό που εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε καθιερώσει σαν "value for money" επιλογή δηλαδή. Το AthensMagazine.gr σου βρήκε 5 μέρη στην πόλη όπου μπορείς να φας αρκετά καλά και να ξοδέψεις περίπου €10.

Δείτε αναλυτικά:

Κίτσουλας - Μία παραδοσιακή ταβέρνα της γειτονιάς που συγκεντρώνει καθημερινά δεκάδες φανατικούς θαμώνες χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των πιάτων της. Πολύ δημοφιλείς είναι οι λαχανοντολμάδες, οι σπιτικές πίτες, ο κόκορας κρασάτος και το χοιρινό με σέλινο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δίπορτο - Αν δεν την ξέρεις, το σίγουρο είναι ότι θα την προσπεράσεις. Στο υπόγειο του νεοκλασικού κτηρίου στη γωνία Σωκράτους και Πλατείας Θεάτρου, στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας, βρίσκεται μια από τις παλιότερες ταβέρνες· το Δίπορτο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μάνας Κουζίνα Κουζίνα - Μαγειρευτά με αγνές πρώτες ύλες, αλλά και μενού που αλλάζει καθημερινά με θαυμάσια πιάτα αποτελούν την καλύτερη... συντροφιά στο χύμα μοσχοφίλερο από τον Τύρναβο, τις ελληνικές μπίρες, τα τσίπουρα, τα ούζα, τα ρακόμελα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Τα Μπριζολάκια του Τέλη - Ο Τέλης στην Ευριπίδου ψήνει ασταμάτητα μπριζολάκια τα τελευταία 35 χρόνια. Είναι ο καλύτερος του είδους και αυτό το ξέρουν καλά οι παλιοί ξενύχτες, οι αθηναϊκές κούρσες και η Βαρδινογιάννη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μπακαλιαράκια του Δαμίγου - Μόλις κατέβεις τα σκαλάκια που οδηγούν στη θρυλική ταβέρνα του Δαμίγου, στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα, γνωστή και ως Τα Μπακαλιαράκια, θα μεταφερθείς πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 1925

Δείτε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης; Κάντε like στην σελίδα της κατηγορίας ΓΕΥΣΗ στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Τραβόλτα είναι παντός καιρού και... μερακλής: Μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της πόλης

Borsalino: Όλοι θα... βγάλουν το καπέλο στο νέο bar της Κολοκοτρώνη!

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Δείτε 36 φωτογραφίες από το... ΜοΜA της Ελλάδας, λίγο πριν ανοίξει για το κοινό!

Μια νόστιμη ιστορία που ξεπερνά τα 110 χρό­νια: Ένα από τα εμβληματικότερα ζα­χα­ρο­πλα­στεί­α της Αθήνας!

Πεντανόστιμο και... value for money: Πού θα βρεις το καλύτερο γαλακτομπούρεκο της Αθήνας

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share