Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 20/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στο ξενοδοχείο ήδη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν από την 4άδα

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

20 Ιουνίου 2024 20:25
Survivor 2024 spoiler 20/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στο ξενοδοχείο ήδη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν από την 4άδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 20/06: Survivor ήταν και... πάει! Το ριάλιτι επιβίωσης μας χάρισε για άλλη μια χρονιά ανεπανάληπτες στιγμές και, πλέον, είναι η ώρα της ολοκλήρωσης της παρουσίας απάντων στον Άγιο Δομίνικο και της επιστροφής στην Ελλάδα για την τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.

Τα πιο σπουδαία, λοιπόν, δεν έχουν έρθει ακόμη και περιμένουμε να τα δούμε στο Γαλάτσι, εκεί όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ, όμως και πάλι όλοι οι παίκτες θα αναπολήσουν στις τελευταίες τους ώρες στον Άγιο Δομίνικο όσα έζησαν και θα κρατήσουν για πάντα σαν σπουδαίες αναμνήσεις στη ζωή τους.

Έχουν μείνει, πια, πέντε παίκτες όλοι κι όλοι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ετοιμάζει μια ιδιαίτερη έκπληξη στο τελευταίο αγώνισμα επικοινωνίας για τη σεζόν, προκαλώντας έντονες συγκινήσεις, όμως στο τέλος του νέου επεισοδίου πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Θα είναι ο τελευταίος, που φεύγει από το παιχνίδι όσο ακόμη διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο, φτάνοντας στην πηγή, αλλά μην μπαίνοντας στην τελική τετράδα.

Survivor 2024 spoiler 20/06: Ο τελευταίος παίκτης που φεύγει και δεν καταφέρνει να μπει στην τελική 4άδα

Η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι οι τρεις μονομάχοι, που θα παλέψουν, με τους δύο να παίρνουν, μαζί με Κατερίνα Δαλάκα και Φάνη Μπολέτση το εισιτήριο για την κορυφαία τετράδα, ενώ ο ένας δε θα τα καταφέρει, παίρνοντας μαζί του όλες τις αναμνήσεις, προτού πάρει με τους υπόλοιπους το αεροπλάνο της επιστροφής, με τη διαφορά ότι πρέπει να πάει στο σπίτι του.

Είναι οριστικό λοιπόν και η τελευταία αποχώρηση από το νησί θα είναι αυτή της Δώρας Νικολή. Η παίκτρια, που συγκίνησε πολλές φορές με τις προσωπικές της ιστορίας, δεν τα καταφέρνει και αναγκάζεται να φύγει, μην μπορώντας μέσω της μονομαχίας να κρατήσει θέση στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share