Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 19/06: Φεύγει λίγο πριν γυρίσουν στην Ελλάδα για τον τελικό! Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

19 Ιουνίου 2024 07:40
Survivor 2024 spoiler 19/06: Φεύγει λίγο πριν γυρίσουν στην Ελλάδα για τον τελικό! Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor 2024 spoiler 19/06: Αυτό ήταν για φέτος το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης μας χάρισε για άλλη μια χρονιά ανεπανάληπτες στιγμές και, πλέον, είναι η ώρα της ολοκλήρωσης της παρουσίας απάντων στον Άγιο Δομίνικο και της επιστροφής στην Ελλάδα για την τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.

Τα πιο σπουδαία, λοιπόν, δεν έχουν έρθει ακόμη και περιμένουμε να τα δούμε στο Γαλάτσι, εκεί όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ, όμως και πάλι όλοι οι παίκτες θα αναπολήσουν στις τελευταίες τους ώρες στον Άγιο Δομίνικο όσα έζησαν και θα κρατήσουν για πάντα σαν σπουδαίες αναμνήσεις στη ζωή τους.

Έχουν μείνει, πια, πέντε παίκτες όλοι κι όλοι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ετοιμάζει μια ιδιαίτερη έκπληξη στο τελευταίο αγώνισμα επικοινωνίας για τη σεζόν, προκαλώντας έντονες συγκινήσεις, όμως στο τέλος του νέου επεισοδίου πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Θα είναι ο τελευταίος, που φεύγει από το παιχνίδι όσο ακόμη διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο, φτάνοντας στην πηγή, αλλά μην μπαίνοντας στην τελική τετράδα.

Survivor 2024 spoiler 19/06: Ο τελευταίος παίκτης που φεύγει και δεν μπαίνει στην τελική τετράδα

Η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι οι τρεις μονομάχοι, που θα παλέψουν, με τους δύο να παίρνουν, μαζί με Κατερίνα Δαλάκα και Φάνη Μπολέτση το εισιτήριο για την κορυφαία τετράδα, ενώ ο ένας δε θα τα καταφέρει, παίρνοντας μαζί του όλες τις αναμνήσεις, προτού πάρει με τους υπόλοιπους το αεροπλάνο της επιστροφής, με τη διαφορά ότι πρέπει να πάει στο σπίτι του.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, τελευταία αποχώρηση στο νησί θα είναι αυτή της Δώρας Νικολή. Η παίκτρια, που συγκίνησε πολλές φορές με τις προσωπικές της ιστορίας, δεν τα καταφέρνει και αναγκάζεται να φύγει, μην μπορώντας μέσω της μονομαχίας να κρατήσει θέση στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share