Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 12/06: Τούμπα ΟΛΑ! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά την 3η ασυλία!

Έρχονται τα πάνω κάτω!

12 Ιουνίου 2024 08:04
Survivor 2024 spoiler 12/06: Τούμπα ΟΛΑ! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά την 3η ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 12/06: Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας με τους χαμένους να δίνουν τον τρίτο και τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Τούμπα στα προγνωστικά και στα όσα έχουν γραφτεί, οι Μπλε χτες έκαναν το 2 στα 2 και έφεραν τους Κόκκινους σε πολύ πολύ δύσκολη θέση. Κι αυτό διότι αν χάσουν και σήμερα θα είναι και οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού ήδη στον τάκο είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Για να την γλιτώσει η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει οι μπλε αυτόματα να χάσουν. Θα γίνει όμως;

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας είναι ιστορικό για το Survivor 2024 καθώς είναι και το τελευταίο ομαδικό, μιας και μετά την αποχώρηση της Πέμπτης θα έχουμε ατομικούς αγώνες για την τελική τετράδα. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάνε Γαλάτσι; Λίγο πολύ αναμενόμενοι.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 trailer 12/06: Προετοιμάζει την αποχώρησή της η Κατερίνα Δαλάκα; - «Είναι δύο χτυπήματα σε λίγες μέρες...»

 Survivor 2024 spoiler 12/06: Τούμπα ΟΛΑ! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά την 3η ασυλία!

Survivor 2024 spoiler 12/06: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Από την αρχή της εβδομάδας σας έχουμε ενημερώσει πως οι δύο ασυλίες θα πάνε στην μπλε ομάδα και η μια στους Κόκκινους. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε νίκη των Κόκκινων. Επομένως η Κατερίνα Δαλάκα την γλιτώνει, γι αυτή την εβδομάδα και πάει να τα δώσει όλα την επόμενη για να μπει στην τελική τετράδα.

Όσο για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Λίγο πολύ αναμενόμενο το ποιον θα ψηφίσουν οι τρεις μπλε, ωστόσο περιμένετε το νέο Survivor spoiler από το Athensmagazine.gr για το τυπικό της ιστορίας. Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (12/06) επεισοδίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share