Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 11/06: Κάπου ώπα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο

11 Ιουνίου 2024 07:55
Survivor 2024 spoiler 11/06: Κάπου ώπα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 11/06: Αγώνας δεύτερης ασυλίας του Survivor 2024 με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τα πάντα για να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη.

Χτες όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Κυριακή, είδαμε τους μπλε να επικρατούν των Κόκκινων, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να δώσουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (ποιον άλλον) τον Χριστόφορο Ταξίδη! Αυτή ήταν μια εξέλιξη που άπαντες περιμέναμε, με λίγο πολύ τα πράγματα πλέον να είναι γνωστά εδώ που έχουμε φτάσει.

Δεν φαίνεται ότι πλέον οι ασυλίες παίζουν κάποιο ρόλο, αφού όλοι (σχεδόν) θα είναι στη θέση του υποψηφίου! Μένει να δούμε ποιοι θα την γλιτώσουν.

Απόψε λοιπόν έχουμε έναν δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους νικητές να γλιτώνουν την υποψηφιότητά τους προς το παρών. Από που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Από την Κόκκινη ή από την Μπλε ομάδα; Την ίδια στιγμή, όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου (11/06), η Κατερίνα Δαλάκα θα έχει ακόμα έναν σοβαρό τραυματισμό που θα προκαλέσει συναγερμό στην παραγωγή. Θα παίξει ρόλο αυτός ο τραυματισμός στο τελικό αποτέλεσμα;

Survivor 2024 spoiler 11/06: Κάπου ώπα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Survivor 2024 spoiler 11/06: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας;

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη της ημέρας; Θα καταφέρουν οι Μπλε να κάνουν το 2/2 ή οι Κόκκινοι να τους σπάσουν τον τσαμπουκά; Σημαντικό ρόλο σίγουρα παίζουν και οι Τούρκοι παίκτες και πως αυτοί να κατανεμηθούν στις δύο ομάδες; Ποια ομάδα θα έχει το προβάδισμα; Θα επηρεαστούν οι Διάσημοι από τον νέο τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers;

Σύμφωνα μ' αυτά λοιπόν, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί στο 100%, οι Κόκκινοι σήμερα θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν την σειρά σε 1-1 και να την γλιτώσουν προς το παρών η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιούλεκας. Το spoiler αυτό ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μέχρι να σας το έχουμε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share