Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 30/05: Έξαλλος ο Φάνης Μπολέτσης όρμηξε στον Γκιουλέκα! Στα χέρια οι δύο παίκτες, η παραγωγή σταμάτησε το γύρισμα

Τρομερό παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο! Έκαναν ώρα να τους ηρεμήσουν

30 Μαΐου 2024 12:22
Survivor 2024 spoiler 30/05: Έξαλλος ο Φάνης Μπολέτσης όρμηξε στον Γκιουλέκα! Στα χέρια οι δύο παίκτες, η παραγωγή σταμάτησε το γύρισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 30/05: Η κατάσταση στο Survivor είναι τόσο «εύφλεκτη», που δε θέλει και πολύ για να πάρει «φωτιά», με τους παίκτες πολλές φορές να έρχονται σε μεγάλη ένταση ανάμεσά τους, αν και μετά την περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, όλοι γίνονται φίλοι, πάνω κάτω, μεταξύ τους και όλα ξεχνιούνται.

Οι διαγωνιζόμενοι, άλλωστε, όταν βρίσκονται στο νησί έχουν ένα μόνο σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής. Η εμπειρία στο Γαλάτσι ως φιναλίστ, άλλωστε, είναι εξίσου ξεχωριστή και το γνωρίζουν πολύ καλά, ελπίζοντας να είναι εκείνοι, που στο τέλος θα σηκώσουν την κούπα του απόλυτου Survivor της χρονιάς.

Θα κάνουν, λοιπόν, οτιδήποτε χρειαστεί για να τα καταφέρουν, ακόμη κι αν χρειαστεί να προκαλέσουν... ύπουλα χτυπήματα σε άλλους διαγωνιζόμενους, όπως έκανε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, μετά από «μπηχτές» που δέχθηκε στο αγώνισμα επικοινωνίας, το οποίο θα προβληθεί σήμερα (30/5), πηγαίνοντάς το... ένα επίπεδο πιο μακριά, λέγοντας πως δεν έχει δει άνθρωπο πιο κενό συναισθηματικά από τον Φάνη Μπολέτση, κάνοντας αναφορές ακόμη και στους γονείς και τον αδελφό του.

Survivor 2024 spoiler 30/05: Το «άγριο» περιστατικό ανάμεσα σε Γκιουλέκα και Μπολέτση

Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτά τα λόγια επηρεάσαν ιδιαίτερα τον Φάνη, καθώς ήταν αναμφισβήτητα ένα χτύπημα... κάτω από τη ζώνη. Ο Μπολέτσης, κάπως έτσι, αντέδρασε έντονα και... χίμηξε στον Γκιουλέκα, με τους δύο να έρχονται ουσιαστικά στα χέρια και για ώρα οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.

Ο Φάνης Μπολέτσης, ειδικά, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς αναμφίβολα η αναφορά στα πιο κοντινά του πρόσωπα δεν ήταν και η πιο τίμια, που μπορούσε να γίνει. Το γύρισμα του αγωνίσματος, κάπως έτσι, σταμάτησε για αρκετή ώρα και η συνέχεια δόθηκε μέσα σε ένα έντονο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να ξεφύγει και πάλι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share