Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 27/05: Τον δεύτερο ζητώ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Μαΐου 2024 07:57
Survivor 2024 spoiler 27/05: Τον δεύτερο ζητώ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 27/05: Αγώνας δεύτερης ασυλίας απόψε στο Survivor 2024 με τους ηττημένους να δίνουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Μπορεί τα πάντα στη χώρα να κυμαίνονται στον αστερισμό του Παναθηναϊκού και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, όμως έχουμε και ένα Survivor που ενδιαφέρει μερικούς τηλεθεατές. Πάμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τα δεδομένα για το σημερινό επεισόδιο (27/05) του Survivor 2024.

Χτες όσοι επιλέξατε να μην δείτε τον μεγάλο τελικό της Euroleague αλλά Survivor, είδατε πως ο Χριστόφορος Ταξίδης βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα πάμε για τον δεύτερο. Από ποια ομάδα θα είναι; Από τους Μαχητές ή από τους Διάσημους.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ήδη στον τάκο, αφού περιμένουν και έναν τρίτο για την τελική μονομαχία και μέχρι τότε δεν μπορούν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οπότε οι υποψήφιοι της εβδομάδας θα είναι σίγουρα και δυνατά ονόματα κάτι που σημαίνει πως ο Χριστόφορος θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο.

Survivor 2024 spoiler 27/05: Τον δεύτερο ζητώ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 27/05: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ακόμα spoiler επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να τα περιορίσει, αλλά οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμα μια νίκη της μπλε ομάδας.

Οι κόκκινοι δείχνουν να βρίσκονται αγωνιστικά ένα κλικ πιο κάτω από τους μπλε και δύσκολα θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση σήμερα! Ποιος θα βρεθεί στον τάκο εφόσον χάσουν οι κόκκινοι; Σε πρώτη φάση υποψήφιος θα βγει ο Γιώργος Γκιουλέκας, αφού είναι η μοναδική επιλογή μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα. Κι αυτό διότι ο Γιώργος Παπαραχαλάμπους δεν μπορεί να ψηφιστεί, μιας και είναι ήδη «καμένος» ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πάμε επομένως να δούμε το trailer του σημερινού (27/05) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr και να βγάλετε και μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share