Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ξεκάθαρος στα λόγια του ο Γιάννης Περπατάρης για Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή...» (video)

Μίλησε ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση

23 Μαΐου 2024 13:43
Survivor 2024: Ξεκάθαρος στα λόγια του ο Γιάννης Περπατάρης για Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαντήσεις σε πολλά για το Survivor έδωσε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time» το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, απάντησε για όλα τα καυτά θέματα που τον αφορούσαν όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Περπατάρη μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Το πρώτο θέμα για το οποίο μίλησε είναι η χειροδικία προς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φαινόταν πως κάποια στιγμή είχαν έρθει πολύ κοντά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Σταυρούλα. Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή να μιλήσουμε. Λύθηκε αυτό το θέμα πιστεύω, δεν έχει κάποιο θέμα μαζί μου. Δεν ήταν σωστό, αλλά εκείνη την ώρα το έκανα. Ζήτησα συγγνώμη, ήταν λάθος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, απάντησε για τον Φάνη Μπολέτση, με τον οποίο παρεξηγήθηκε πριν φύγει και γι' αυτό δεν ανέφερε το όνομά του στα πρόσωπα που θα ήθελε να δει νικητές. «Μόλις βγήκα και μου έφυγαν τα νεύρα, έπρεπε να τον βάλω στη δυάδα γιατί είναι παικταράς κι αυτός. Έγινε ότι έγινε, αλλά τον έχω και φίλο και όταν βγει θα κάνουμε και κουβέντα», εξήγησε.

Όσον αφορά στη Δώρα Νικολή, με την οποία πέρασε από σαράντα κύματα, εξομολογήθηκε: «Ήταν λίγο δύσκολα, έχει ανεπτυγμένο το μητρικό αίσθημα, νόμιζε ότι ήμασταν παιδιά της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την στεναχωρούσαν τόσο πολύ αυτά που της είπα να έχουμε να τα βασικά. Έπαιρνε τα παιδιά αγκαλιά σαν μητέρα, εγώ δεν το ήθελα αυτό. Δεν τα κάνω αυτά. Δεν έχω κάτι μαζί της».

«Σε κάποιες φάσεις με φόβιζε που είδα τον εαυτό μου αλλοιωμένο. Αλλά τώρα μου φαίνονται αστεία κάποια πράγματα... Στο all star εννοείται θα πήγαινα», κατέληξε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share