Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 22/05: Θέλεις ή δεν θέλεις θα στο πουν απόψε! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την Acun Media

22 Μαΐου 2024 08:15
Survivor 2024 spoiler 22/05: Θέλεις ή δεν θέλεις θα στο πουν απόψε! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 22/05: Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση όπως αυτός θα προκύψει από τον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης;

Τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Πολλοί είστε αυτοί που δεν έχετε καταλάβει στο 100% πως θα γίνει η αποχώρηση της εβδομάδας. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Δώρα Νικολή δεν θα είναι υποψήφια μαζί με άλλους 4 υποψηφίους αλλά θα αγωνιστεί στον τελικό παραμονής με τον ηττημένο από τους τέσσερις. Με λίγα λόγια θα έχει μια και μοναδική ευκαιρία να παραμείνει στο Survivor, παρότι η ίδια έχει αποκαλύψει πως θέλει να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς.

Προς το παρών υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, από το Survivor 2024 είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφος Ταξίδης και ο Ντάνιελ Νούρκα και όλα θα κριθούν στη σημερινή ασυλία που είναι κρίσιμη και... περίεργη. Διότι αν χάσουν οι Μαχητές γίνεται μεγάλο μπέρδεμα. Κι αυτό διότι όπως θα δούμε τραυματίζεται σοβαρά ο Φάνης Μπολέτσης, την ίδια στιγμή που η Δώρα έχει χάσει ήδη στην ασυλία της περασμένης εβδομάδας και δεν απομένει άλλος παίκτης για να βγει υποψήφιος. Μπέρδεμα παιδιά.

Survivor 2024 spoiler 22/05: Θέλεις ή δεν θέλεις θα στο πουν απόψε! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 22/05: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας

Ακόμα οριστικό spoiler δεν αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε την αρχική μας εκτίμηση! Όπως βλέπουμε λοιπόν και στο trailer, ο Φάνης Μπολέτσης θα έχει έναν σοβαρό τραυματισμό που θα οδηγήσει τον παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα είναι τόσο σοβαρός ώστε να μην μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι; Σε λίγο θα σας έχουμε οριστικό spoiler και εδώ στο Athensmagazine.gr.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ποιος κερδίζει απόψε; Σίγουρο spoiler δεν υπάρχει ακόμα αλλά κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν νικητές τους Μαχητές, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθούν στο τάκο οι Διάσημοι! Ισχύει ή όχι;

Εφόσον επιβεβαιωθεί 100% υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Αν δεν επιβεβαιωθούν τότε στον τάκο θα βρεθεί, έστω και τραυματίας, ο Φάνης Μπολέτσης.

Περιμένετε το οριστικό spoiler στο Athensmagazine.gr. Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (22/05) του Survivor 2024.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share