Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 15/05: Πάρ' το αλλιώς, θα βρεις! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

15 Μαΐου 2024 07:53
Survivor 2024 spoiler 15/05: Πάρ' το αλλιώς, θα βρεις! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 15/05: Ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, μετά την ασυλία της ημέρας στο Survivor 2024;

Το παρασκήνιο είναι χοντρό από τον Άγιο Δομίνικο και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ. Η αλήθεια είναι πως οι μπλε έχουν χτίσει ένα σημαντικό σερί αυτή την εβδομάδα, αφού παρά το σοκ από τις δύο συνεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις, της Αναστασίας Τσέρου και της Σταυρούλας Χρυσαιεδή, δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλύτερο φεγγέρι. Φυσικά σ' αυτό μεγάλο ρόλο έχουν παίξει και οι Τούρκοι παίκτες που αγωνίζονται στο Μαχητές, που δείχνουν να είναι πιο δυνατοί από τους αντίστοιχους Κόκκινους.

Έτσι σήμερα έχουμε ακόμα μια μάχη για την ασυλία ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε. Οι τρεις σερί ήττες των Κόκκινων έχουν φέρει σε θέση υποψηφίων την Δώρα Νικολή, τον Χριστόφο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ενώ αν έρθει ακόμα μια ήττα μόλις ένας παίκτης της ομάδας θα την γλιτώσει.

Ωστόσο όποιος και να χάσει στη μονομαχία της εβδομάδας δεν έχει να χάσει και κάτι αφού δεν θα αποχωρήσει απλά θα είναι αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα, που πιθανότατα θα ήταν έτσι κι άλλιως εκεί που έχουμε φτάσει.

Survivor 2024 spoiler 15/05: Πάρ' το αλλιώς, θα βρεις! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 15/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας και αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Κόκκινοι και Μπλε λοιπόν μπαίνουν σ' ακόμα έναν στίβο μάχης με τον νικητή να γλιτώνει την κάλπη. Η αλήθεια όπως σας αναφέραμε και πριν είναι πως οι Μπλε δείχνουν πιο δυνατοί μετά τη μίξη των ομάδων, ενώ στο ανδρικό κομμάτι έχουν περισσότερη δύναμη από τους Κόκκινους, την ίδια στιγμή που οι Μπλε έχουν ξεμείνει και από γυναίκες, μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Πληροφορίες επιβεβαιωμένες ακόμα δεν έχουμε όμως το σερί των Μαχητών φαίνεται απόψε να σπάει. Αυτό αναφέρουν οι αρχικές φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και είναι το μόνο που μπορούμε να σας μεταφέρουμε για τη σημερινή μάχη της ασυλίας από τον Άγιο Δομίνικο!

Εφόσον οι Μπλε χάσουν ένας εκ των Ντάνιελ ή Σταμάτη θα βρεθούν στον τάκο, ενώ αν χάσουν οι Διάσημοι πιθανότατα η Κατερίνα Δαλάκα θα βρεθεί στον τάκο, αφού συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για το οριστικό Survivor spoiler και μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (15/05) επεισοδίου...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share