Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 25/04 αποχώρηση: Ανατίναξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Έφτασε το φινάλε του

25 Απριλίου 2024 07:59
Survivor 2024 spoiler 25/04 αποχώρηση: Ανατίναξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 25/04: Η νέα εβδομάδα στο Survivor 2024 ολοκληρώνεται με την αποχώρηση! Ποιος παίκτης έχει αποχωρήσει και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα πρόκειται για την πρώτη με το νέο καθεστώς αποχώρησης. Που δεν αφορά αποκλειστικά ένα φύλο αλλά είναι μεικτό. Για πρώτη φορά φέτος δηλαδή θα δούμε γυναίκες απέναντι σε άνδρες σε μοναμαχίες για την αποχώρηση της εβδομάδας. Φυσιολογικά θα είναι κάποιες πίστες οι οποίες θα είναι οικείες και για τα δύο φύλα και δεν θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο αν είσαι γυναίκα ή άνδρας.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στην πρώτη μεικτή μονομαχία αποχώρησης αφού μια γυναίκα, η Δώρα Νικόλη, θα τα βάλει με τρεις άνδρες και συγκεκριμένα τους Γιάννη Περπατάρη, Χριστόφορο Ταξίδη και Θοδωρή Τουρκογέωργο. Θα καταφέρει μια γυναίκα θα ανταπεξέλθει απέναντι σε τρεις άνδρες; Τι αναφέρουν μέχρι στιγμής τα spoilers;

Survivor 2024 spoiler 25/04 αποχώρηση: Ανατίναξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor 2024 spoiler 25/04: Αυτός ο παίκτης είναι το μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση

Μπορεί η Δώρα Νικολή να είναι γυναίκα και να βρίσκεται απέναντι σε τρεις άνδρες όμως δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι τους. Είναι καλύτερη αγωνιστικά και το έχει αποδείξει αυτούς τους 4 μήνες του Survivor 2024. Αντίθετα απέναντί της έχει τρεις αδύναμους αγωνιστικά άνδρες και αν πούμε ότι ένας είναι λίγο πιο δυνατός, αυτός θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Περπατάρης. Βέβαια για τον ίδιο ακούγονται πολλά τελευταία αφού έχει κυκλοφορήσει φήμη που τον θέλει να αποχωρεί οικειοθελώς.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση του από το Survivor 2024 είναι ο Θοδωρής Τουρκογέωργος. Και πολύ άργησε θα πούμε εμείς. Αδιάφορος παίκτης, τόσο αγωνιστικά όσο και στον τομέα του ριάλιτι, που αν δεν ήταν οι μονομαχίες ανάλογα το φύλο θα είχε ήδη αποχωρήσει. Πάντως αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με τον Χριστόφο Ταξίδη.

Όλα αυτά που σας αναφέρουμε πρόκειται για εκτιμήσεις και σε καμία περίπτωση για οριστικό spoiler αφού ακόμα δεν το έχουμε στα χέρια μας. Αλλά πιστέψτε μας, μόλις φτάσει θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε μέσα από το Athensmagazine.gr. Μέχρι τότε απολαύστε το trailer του σημερινού (25/04) επεισοδίου του Survivor 2024.

UPDATE: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share