Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor 2024: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια! Εκτός εαυτού η Σταυρούλα - «Αυτά τα στόματα θα πάθουν...»

Σε έξαλλη κατάσταση η Χρυσαειδή

24 Απριλίου 2024 23:45
Survivor 2024: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια! Εκτός εαυτού η Σταυρούλα - «Αυτά τα στόματα θα πάθουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Συνέχεια στις εντάσεις των τελευταίων ημερών δίνουν οι παίκτες στο Survivor, με τις δύο ομάδες να έχουν χωριστεί ξανά, παρότι συγκατοικούν πλέον στην ίδια παραλία.

Όπως αποκάλυψε και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, πλέον δεν υπάρχει καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Οι τόνοι ανέβηκαν, με τη συζήτηση να περιγράφεται ανάμεσα στον Σταμάτη και τη Δώρα και για όσα ειπώθηκαν στην Κόκκινη καλύβα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 25/04: Ο Ατζούν τους στέλνει Νέα Υόρκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι της χρονιάς

«Ο Σταμάτης έβγαλε στη σέντρα τη Δώρα, για κάτι που μπορεί να άκουσε πίσω από καμιά καλύβα, ενώ η Δώρα δεν ήταν καν εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάτι που έφερε την αντίδραση του επιχειρηματία.

«Δεν με ενδιαφέρει να κρυφακούω, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν βγήκα να τη βγάλω στη σέντρα, η Δώρα ξέρει πολύ καλά τι συναισθήματα τρέφω για εκείνη, τι φίλη είναι για εμένα και δεν αλλάζει αυτό το κομμάτι, γιατί δεν βγήκα να την εκθέσω.

Ακούστηκε κάτι στα αυτιά της Σταυρούλας, το οποίο συζητιέται στην Κόκκινη ομάδα. Η Σταυρούλα το έφερε στο συμβούλιο και κατευθείαν πήγες εσύ, Ασημίνα, να με βάλεις να μαλώσω με τη Δώρα για κάτι που δεν χρειάζεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Ταλαδιανός, αρνούμενος τα όσα του καταλόγισαν.

Η απάντηση της Σταυρούλας στους συμπαίκτες της στο Survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε το μέρος του συμπαίκτη της στο Survivor. «Δεν κρυφάκουγε ο Σταμάτης, το έμαθα και από αλλού, και το συζήτησα μαζί του. Εσύ η ίδια έφερες στο συμβούλιο κάτι που είχε πει και ο Ρικουνάκης», είπε απευθυνόμενη στη Δώρα Νικολή, ενώ δεν τη πίστεψε όταν απάντησε πως δεν το έμαθε από εκείνον:

«Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Δεν πιστεύω τίποτα. Και μόνο που έχει ειπωθεί από τα στόματα κάποιων παικτών της Κόκκινης ομάδας, μου φτάνει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share