Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 22/04: Βρε λες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

22 Απριλίου 2024 08:50
Survivor 2024 spoiler 22/04: Βρε λες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 22/04: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τον αγώνα τους για το ποια ομάδα θα επικρατήσει.

Χτες είδαμε έναν εύκολο αγώνα για τους Μπλε, που επικράτησαν των Κόκκινων και ξεκάθαρα έδειξαν πως αποτελούν το αφετινό αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο! Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε, αμέσως μετά την αποχώρηση και του Τζέιμς Καφετζή και ο Σάββας Γκέντσογλου αγνοείται, οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης για να εξασφαλίσουν την ασυλία. Οι Μπλε τα κατάφεραν και οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος φαίνεται να το ζήτησε από τους συμπαίκτες τους.

Πάντως τα πάντα αλλάζουν από αυτή την εβδομάδα στο Survivor, καθώς μετά τις μαζικές αποζωρήσεις ανδρών την περασμένη εβδομάδα σταματάει η ασυλία των γυναικών ενώ πλέον οι μονομαχίες αποχώρησεις θα περιλαμβάνουν και άτομα διαφορετικού φύλου και δεν θα κλειδώνει το φύλο μετά την δεύτερη ασυλία. Επομένως ο Γιάννης Περπατάρτης είναι σίγουρα ο πρώτος υποψήφιος ακόμα και αν οι άλλες 3 που θα βγουν θα είναι γυναίκες. Πάμε λοιπόν σε μια εποχή που σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα συμβεί μετά το πάρτι της ένωσης.

Survivor 2024 spoiler 22/04: Βρε λες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 2024 spoiler 22/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Πάμε τώρα στα σημερινά. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την 2η ασυλία. Οι μπλε απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, την ίδια στιγμή που η αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχει αποσυντονίσει τους Κόκκινους.

Στα μάτια του απλού κόσμου μοιάζουν ως φαβορί ξανά οι Μπλε ώστε να κάνουν το 2-0 και να στείλουν ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη. Η αλήθεια είναι πως κάποια πληροφορία δεν έχουμε ακόμα για τον σημερινό αγώνα στο Survivor 2024, ενώ και τα spoilers που κυκλοφορούν τα μισά δίνουν νίκη Μπλε και τα άλλα μισά νίκη Κόκκινων. Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι να έχουμε το οριστικό spoiler με τον νικητή της ημέρας. Εμείς πάντως σας δίνουμε ως εκτίμηση νίκη των μπλε.

Δείτε προς το παρόν το trailer του σημερινού (22/04) αγώνα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share