Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Survivor 2024: «Κεραμίδα» με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά - Τα «κροκοδείλια δάκρυα» και το κράξιμο του Twitter (video)

Έφυγε ο «πρίγκιπας», έφυγε και ο... «διώκτης» του

21 Απριλίου 2024 21:56
Survivor 2024: «Κεραμίδα» με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά - Τα «κροκοδείλια δάκρυα» και το κράξιμο του Twitter (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για τους παίκτες του Survivor 2024, αφού μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή άλλος ένας παίκτης αποφασίζει να φύγει οικειοθελώς.

Ο Γιώργος Λιανός αφού μίλησε πρώτα με όλους για το πώς βίωσαν την αποχώρηση του Τζέιμς, προχώρησε και στην αντίστοιχη ανακοίνωση.

«Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για οικογενειακούς λόγους. Ο παίκτης που δεν έχουμε μαζί μας είναι ο Αλέξης Παππάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσαν αρκετά στεναχωρημένες για αυτή την αποχώρηση αφού ο Αλέξης ήταν εκείνος που τους στήριζε σε ό,τι κι αν συνέβαινε.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, κάτι είχαμε καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμασταν πολύ καλοί φίλες. Η απώλειά του θα είναι μεγάλη. Εύχομαι να είναι όλα καλά στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έφυγε από το παιχνίδι και ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να κάνουμε ξανά παρέα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.


Ωστόσο, οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού δεν σταματούν εκεί! Έσκασε τη νέα «βόμβα» όσων αφορά τις μονομαχίες.

«Μπορούμε να έχουμε μονομαχίες μικτές. Μπορούμε να έχουμε άντρα αντίπαλο με γυναίκα. Τα ζευγάρια των μονομάχων θα προκύπτουν από κλήρωση και όχι με βάση τα στατιστικά σας».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share