Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 2024 (21/4), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή, αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

21 Απριλίου 2024 20:34
Survivor spoiler 2024 (21/4), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 21/04: Με την πιο ανατρεπτική ανακοίνωση από τα χείλη του Γιώργου Λιανού ξεκινά η νέα εβδομάδα στο Survivor. Κόκκινοι και Μπλε προσπαθούν πια να διαχειριστούν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και ακόμη δύο παικτών, όπως όλα δείχνουν.

Η εξαφάνιση δύο παικτών μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «κόψουν» στον αέρα τον Παππά.

Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης, με νέα δεδομένα πια, αφού θα μπορύν να ματσάρουν ελεύθερα άντρες με γυναίκες.

Survivor 2024 spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και το οριστικό spoiler του Athens magazine είναι εδώ!

Ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν του Κόκκινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επικράτησης, αφού η απουσία του Τζέιμς σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Διάσημους, τελικά οι Μπλε είναι εκείνοι που θα επικρατήσουν και θα πάνε θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Κόκκινοι δεν επιλέγουν κοπέλα ως πρώτη υποψήφια, αλλά οδηγούνται στην ανάδειξη του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, το οποίο είναι οριστικό!

Survivor spoiler 2024 (21/4), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share