Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 19/04: Σε απελπιστική κατάσταση η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γκιουλέκας - Ζήτησαν να μιλήσουν με την παραγωγή μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Έντονο παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος του Ροδίτη!

19 Απριλίου 2024 12:58
Survivor 2024 spoiler 19/04: Σε απελπιστική κατάσταση η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γκιουλέκας - Ζήτησαν να μιλήσουν με την παραγωγή μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 19/04: Η ιστορία έγραψε και δεν μπορεί να ξεγράψει στο Survivor, με τον Τζέιμς Καφετζή να αποτελεί παρελθόν... οικειοιθελώς επί της ουσίας από το ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας τη θέση του εξαιτίας της πολύ δυσάρεστης εμπειρίας, που έζησε ο πατέρας του με το ναυάγιο καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας διάλεξε αυτό τον τρόπο να αποχωρήσει, μετά από άλλη μία αμφιλεγόμενη συμμετοχή του. Στις δέκα εβδομάδες, όπου βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ξεχώρισε για ακόμη μια φορά με την ξεχωριστή του προσωπικότητα, έχοντας ορκισμένους εχθρούς, αλλά και πολύ καλούς φίλους, με άπαντες πάντως να στέκονται στο πλευρό του, μόλις έμαθαν τα νέα για τον πατέρα του.

Δύο από τους παίκτες, με τους οποίους ο Τζέιμς ήρθε πολύ κοντά, ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τους οποίους έκανε πολύ καλή παρέα, με τον δεύτερο δε σε βαθμό παρεξήγησης, όταν χρειάστηκε να χωριστούν, καθώς θεωρούσαν πως ο πρώτος ενεργούσε παρασκηνιακά με «πολιορκητικό κριό» το δεύτερο, ώστε να μαθαίνει το τι συνέβαινε στην κόκκινη ομάδα.

Survivor 2024 spoiler 19/04: Δυσκολία για Σταυρούλα και Γκιουλέκα μετά το τέλος του Τζέιμς

Όλα αυτά τελείωσαν, όμως, με τον Γκιουλέκα φυσικά να μην κρύβει τη λύπη του για την αποχώρηση του πολύ καλού του φίλου. Η Σταυρούλα ήταν επίσης πολύ συγκινημένη και αναφέρθηκε στην πολύ καλή παρέα, που έκαναν, και προμηνύοντας πως... δε θα γλιτώσει από την παρουσία της, αφού θα ταξιδέψει στη Ρόδο, για να κάνουν μαζί διακοπές, ενώ και ο Γκιουλέκας αμέσως μετά έκανε άπαντες να βουρκώσουν με τα λόγια του.

Οι δυο τους, δε, μίλησαν μετά την παραγωγή, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, αναφέροντας πως δυσκολεύονται να συνεχίσουν την πορεία τους στο Survivor. Με το ριάλιτι να κινδυνεύει, η παραγωγή επιχείρησε να μετριάσει τη στενοχώρια τους και να τους πείσει να συνεχίσουν, τονίζοντας πως λίγος καιρός έμεινε μέχρι τον Ιούνιο και την τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου, καταφέρνοντας για την ώρα να τους διατηρήσει στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share