Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 17/04: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του Survivor! Κίνδυνος για νέα αποχώρηση

Παρασκήνιο-«φωτιά» από τον Άγιο Δομίνικο με ξαφνικό πρόβλημα υγείας για κορυφαίο παίκτη του ριάλιτι!

17 Απριλίου 2024 10:23
Survivor 2024 spoiler 17/04: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του Survivor! Κίνδυνος για νέα αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 17/04: Το Survivor δεν είναι και το... πιο εύκολο άθλημα του κόσμου, με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να περνούν από αρκετές κακουχίες στην παραλία και τα υπέροχα νερά του Άγιου Δομίνικου να εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους, αν κάποιος δεν προσέξει μπαίνοντας σε αυτά.

Οι περισσότεροι θα θυμάστε την περίπτωση του Άγγελου Γεωργουδάκη, ο οποίος είδε ένα ψάρι να τον τσιμπά και χρειάστηκε, μάλιστα, να αποχωρήσει από το ριάλιτι με εντολή γιατρού, αφού η υγεία του δεν ήταν αρκετά σταθερή, ώστε να μπορέσει να συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στο Survivor. Κάπως έτσι, αποτέλεσε πολύ σύντομα παρελθόν από το παιχνίδι, προκαλώντας στενοχώρια στην μπλε ομάδα.

Δεν είναι και ο μόνος, όμως, που του έχει προκύψει τέτοιο περιστατικό. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ακόμη ένας παίκτης κινδύνευσε με αποχώρηση, αφού χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, διαπιστώνοντας με τη δική του εμπειρία το τι μπορεί σου συμβεί μέσα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας του Αγίου Δομίνικου, με τις συμπαίκτριές του να ανησυχούν για την κατάστασή του.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Το περιστατικό του Σάββα Γκέντσογλου που έβαλε άπαντες σε συναγερμό

Ο λόγος γίνεται για τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος άρχισε στο τελευταίο επεισόδιο να φωνάζει στα κορίτσια της ομάδας του, ότι κάτι τον τσίμπησε, με αποτέλεσμα άπαντες να τεθούν υπό συναγερμό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε φτάσει αρκετά μακριά στη θάλασσα και το περιστατικό του είχε αρχίσει να φέρνει μνήμες από εκείνο με τον Άγγελο Γεωργουδάκη.

Τελικά, αποδείχθηκε πως ο Σάββας πάτησε αχινό, με τα κορίτσια να ηρεμούν και τη Σταυρούλα, που μοιάζει να βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές, να του επισημαίνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό κι έπρεπε απλά να βγάλουν τα αγκάθια του. Ο Γκέντσογλου διακομίστηκε άμεσα, έτσι, στο νοσοκομείο και πλέον μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share