Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 17/04: Φεύγει και παίρνει κι άλλη μαζί! Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση, μετά τον Τζέιμς Καφετζή!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

17 Απριλίου 2024 08:55
Survivor 2024 spoiler 17/04: Φεύγει και παίρνει κι άλλη μαζί! Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση, μετά τον Τζέιμς Καφετζή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 17/04: Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τις αποχωρήσεις από το Survivor 2024 να έρχονται μαζικές. Και δεν είναι μόνο εκείνη του Τζέιμς Καφετζή.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Ροδίτης παίκτης, με αφορμή την περιπέτεια του πατέρα του, θα αποχωρήσει από το Survivor. Βέβαια η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική καθώς ότι συνέβη με τον πατέρα του ήταν η αφορμή. Άλλωστε ο ίδιος συνεχίζει το ταξίδι του και ο Τζέιμς ακόμα και αν αποχωρήσει δεν θα πάει να τον συναντήσει. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε λοιπόν.

Πάμε όμως παρακάτω, διότι εκτός από τον Τζέιμς Καφετζή φαίνεται πολύ πιθανό να έχουμε και δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση βόμβα και μάλιστα για ακόμα ένα κορυφαίο όνομα του Survivor 2024, που είναι μάλιστα πολύ κοντά στον Τζέιμς. Μήπως τελικά δεν είναι τυχαίο όλο αυτό;

Survivor 2024 spoiler 17/04: Αυτή η παίκτρια θέλει να αποχωρήσει

Το αποκάλυψε η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο άρα δεν αποτελεί κάποια... παραπληροφόρηση! Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μπήκε μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024 και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και παρέα. Την ίδια στιγμή που έσκασε το θέμα με τον Τζέιμς, βγήκε η ίδια και αποκάλυψε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει άλλωστε και πως σκέφτεται να φύγει.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Φεύγει και παίρνει κι άλλη μαζί! Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση, μετά τον Τζέιμς Καφετζή!

«Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Πριν από λίγο είχε ήλιο και τώρα ψιχαλίζει! Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα, να φέρνω τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor.

Και κατέληξε: «Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά».

Αυτά ήταν τα λόγια της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που μόνο τυχαία δεν ήταν, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις πολύ πολύ σύντομα. Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share