Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 16/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τι πιο σύνηθες! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Ποιος είναι νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

16 Απριλίου 2024 20:39
Survivor 2024 spoiler 16/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τι πιο σύνηθες! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Ποιος είναι νέος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 16/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μπορεί όλο το επεισόδιο της ημέρας να εστιάζει στο θρίλερ του Τζέιμς Καφετζή, όμως έχουμε και έναν αγώνα ασυλίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές ή Κόκκινους και Μπλε αν προτιμάτε.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία και ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα απόψε.

Χτες είδαμε τους Μπλε να δείχνουν, για ακόμα μια φορά, πως βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι και έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πάνε στην κάλπη και να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, παρότι δεν είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης της ομάδας.

Η χαμένη ασυλία για τους Διάσημους όμως ανήκει στο παρελθόν και σήμερα έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε για το Survivor 2024. Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει και θα αναγκαστεί να δώσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση; Τι αναφέρει το οριστικό πια spoiler για το σημερινό (16/04) επεισόδιο; Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ.

Survivor 2024 spoiler 16/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας

Η μεγάλη ανατροπή μετά τις αρχικές μας πληροφορίες έγινε και η ασυλία καταλήγει πάλι στους Μπλε, που κάνουν το 2-0 και βάζουν ακόμη πιο δύσκολα στους Κόκκινους!

Survivor 2024 spoiler 16/04: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κερδίζει και την 2η ασυλία. Αυτό σημαίνει πως οι Διάσημοι θα πρέπει να υποδείξουν και τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εύκολη ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βγήκε από την κάλπη. Εύκολη είναι και η δεύτερη. Διότι, οι Διάσημοι έχουν αδύναμους παίκτες στους άνδρες. Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share