Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Ο εκβιασμός πέρασε! Σκάνδαλο με την απόφαση του Ατζούν

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Απριλίου 2024 08:32
Survivor 2024 spoiler: Ο εκβιασμός πέρασε! Σκάνδαλο με την απόφαση του Ατζούν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 16/04: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 μετά το πάρτι της ένωσης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα.

Όλα κυμαίνονται, αυτή την στιγμή, στο Survivor γύρω από τον Τζέιμς Καφετζή και την περιπέτεια που περνάει η οικογένειά του, ωστόσο αυτό θεωρείται λήξαν, όπως σας ενημέρωσε και το Athensmagazine.gr πριν από λίγο. Πάμε παρακάτω λοιπόν. Τι άλλο «φρέσκο» σας φέρνει το Athensmagazine.gr σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ; Ποιος είναι ο εκβιασμός που πέρασε στον Ατζούν Ιλιτζαλί και ποια απόφαση σκάνδαλο πήρε ο παραγωγός του Survivor;

Σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα πως κάτι θα αλλάξει στις ψηφοφορίες τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μετά το πάρτι της ένωσης. Και έτσι κι έγινε. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό (15/04) επεισοδίο, οι γυναίκες των Διασήμων και των Μαχητών για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν ασυλία και αυτό είναι απολύτως λογικό αλλά υπάρχει και παρασκήνιο πίσω από την απόφαση αυτή.

Survivor 2024 spoiler: Γιατί ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε αυτή την απόφαση;

Αρχικά να τονίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που σε κάποιο Survivor βλέπουμε ΟΛΕΣ τις γυναίκες του Survivor και όχι μιας ομάδας να έχουν ασυλία. Οι συνεχόμενες ασυλίες γυναικών έφεραν τον Ατζούν και την παραγωγή σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να παρθεί αυτή η απόφαση.

Survivor 2024 spoiler: Ο εκβιασμός πέρασε! Σκάνδαλο με την απόφαση του Ατζούν

Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν η αποκάλυψη που έκανε το Athensmagazine.gr την περασμένη εβδομάδα πως αρκετές γυναίκες απείλησαν με μαζική αποχή από το Survivor αν συνεχιστεί το φαινόμενο να αποχωρούν μόνο γυναίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατζούν να δώσει ασυλία στις γυναίκες, ώστε οι δύο επόμενες αποχωρήσεις να είναι ανδρών.

Άλλωστε και στην παραγωγή βλέπουν πως κινδυνεύουν δυνατές, αγωνιστικά, γυναίκες, την ίδια ώρα που στο παιχνίδι έχουν παραμείνει άνδρες που μόνο καλούς αγωνιστικά δεν τους λες, όπως ο Θοδωτής Τουρκογέωργος, ο Χριστόφορος Ταξίδης κι άλλοι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share