Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 16/04: Συναγερμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Απριλίου 2024 07:27
Survivor 2024 spoiler 16/04: Συναγερμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 16/04: Μπορεί όλο το επεισόδιο της ημέρας να εστιάζει στο θρίλερ του Τζέιμς Καφετζή, όμως έχουμε και έναν αγώνα ασυλίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές ή Κόκκινους και Μπλε αν προτιμάτε. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία και ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα απόψε.

Χτες είδαμε τους Μπλε να δείχνουν, για ακόμα μια φορά, πως βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι και έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πάνε στην κάλπη και να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, παρότι δεν είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης της ομάδας.

Η χαμένη ασυλία για τους Διάσημους όμως ανήκει στο παρελθόν και σήμερα έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε για το Survivor 2024. Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει και θα αναγκαστεί να δώσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση; Τι αναφέρει το αρχικό Survivor spoiler για το σημερινό (16/04) επεισόδιο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Survivor 2024 spoiler 16/04: Συναγερμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Survivor 2024 spoiler 16/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα λοιπόν με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, το σημερινό αποτέλεσμα αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Κι αυτό διότι οι Κόκκινοι φέρονται ως φαβορί για να κάνουν το 1-1. Αυτό αναφέρουν τα πρώτα spoilers. Θέλουν τους Κόκκινους να ισοφαρίζουν τις ασυλίες της εβδομάδας και να στέλνουν τους Μπλε στην κάλπη, όπου είναι αναγκασμένοι να δώσουν άνδρα υποψήφιο προς αποχώρηση, μιας και χτες ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε την απόφαση της παραγωγής να προστατέψει για δύο εβδομάδες τις γυναίκες, κάτι που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr εδώ και μια περίπου εβδομάδα. Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και είναι όλο εκπλήξεις! Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Περιμένετε το νέο spoiler και μέχρι τότε δείτε και το trailer του σημερινού επεισοδίου...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share