Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 15/04: Ώπα ρε! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Απριλίου 2024 08:12
Survivor 2024 spoiler 15/04: Ώπα ρε! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 15/04: Αγώνας πρώτης ασυλίας για Διάσημους και Μαχητές από όπου και θα προκύψει η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Χτες είδαμε ένα ξεχωριστό πάρτι της ένωσης με τους παίκτες των δύο ομάδων να το περιμένουν πως και πως για να αλλάξουν εικόνα και διάθεση.

Επιστροφή στη δράση από σήμερα για Κόκκινους και Μπλε στο Survivor 2024, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στο στίβο μάχης υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η πρώτη ασυλία, άκρως κομβική, αφού θα δώσει και τον τόνο για το πώς θα κινηθούν οι ομάδες σε σχέση με τις αποχωρήσεις, αν δηλαδή θα πάμε σε αντρική ή γυναικεία αποχώρηση. Με τις πιθανότητες να είναι ξεκάθαρα υπέρ της αντρικής αποχώρησης.

Survivor 2024 spoiler 15/04: Ώπα ρε! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor 2024 spoiler 15/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Αγώνας πρώτης ασυλίας της εβδομάδας λοιπόν με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τον αγώνα τους ενώ κάτι θα ανακοινώσει και ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες στο Survivor 2024.

Για τις δύο εβδομάδες, αυτή που ξεκινά σήμερα και την επόμενη, προφανώς θα ισχύει κάτι διαφορετικά για τις ασυλίες, μένει να φανεί τι ετοιμάζει αυτή τη φορά η παραγωγή.Ως προς την ομάδα που κατακτά απόψε τη νίκη, λευκός καπνός από τον Αγιο Δομίνικο δεν υπάρχει ακόμα.

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία; Δεν έχει έρθει το επιβεβαιωμένο σπόιλερ, οπότε ισχύει η αρχική πληροφόρηση που θέλει τους Μπλε να ξεκινάνε με το δεξί και να κάνουν το 1-0.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι να σας έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler, τόσο με τον νικητή όσο και με την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Δείτε προς το παρόν το trailer του σημερινού (15/04) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share