Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor 2024 trailer 08/04: Αποχωρεί οριστικά από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Ρίχνει τη «βόμβα» ανακοινώνοντάς το μέσα σε «ποτάμια» δακρύων μπροστά στον Λιανό

Στα όριά της πλέον η παίκτρια της κόκκινης ομάδας! Ανακοινώνει το τέλος της;

8 Απριλίου 2024 07:37
Survivor 2024 trailer 08/04: Αποχωρεί οριστικά από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Ρίχνει τη «βόμβα» ανακοινώνοντάς το μέσα σε «ποτάμια» δακρύων μπροστά στον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 08/04: Τα πράγματα στο Survivor δείχνουν να ξεφεύγουν, με τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες να ισορροπούν σε «τεντωμένο σχοινί» και ορισμένους να δείχνουν, ότι δεν είναι έτοιμοι να αντέξουν περισσότερο στην πίεση της επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά για το αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο για την εβδομάδα, δίνοντας τεράστια «μάχη» για την νίκη, που θα αναγκάσει την άλλη πλευρά στο να βρεθεί στη δύσκολη θέση να ψηφίσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά τον αγώνα, όμως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δείχνει να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Survivor 2024 trailer 08/04: Ετοιμάζει την κρίσιμη ανακοίνωση η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δείχνει να τα βάζει με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία τη διάλεξε σε ματσάρισμα, αναφέροντας πως αυτό ήταν ανήθικο, καθώς ήταν τραυματίας, με την τελευταία πάντως να απαντά, ότι επίσης είχε τραυματιστεί και δεν είναι μόνο ο τραυματισμός της Ασημίνας ο πιο σημαντικός.

Στο τέλος της βραδιάς, πάντως, η Ασημίνα βρίσκεται στο συμβούλιο σε θέση να προχωρήσει σε μια σπουδαία ανακοίνωση. Ο Γιώργος Λιανός τη ρωτά, αν μπορεί να συνεχίσει, κι εκείνη του απαντά πως μάλλον δεν αντέχει άλλο. Μένει να φανεί, καθώς το ερώτημα παραμένει, αν θα γνωστοποιήσει οριστικά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 2024: Την κατεδάφισε! Αυτός ο παίκτης είναι πρώτος και με διαφορά στην κατάταξη

Survivor 2024: Όσο περνάει ο καιρός οι παίκτες του Survivor λιγοστεύουν. Φτάνουμε στο πάρτι της ένωσης άλλωστε την επόμενη εβδομάδα.

Έχουν μείνει, όμως, οι καλύτεροι στο παιχνίδι μέχρι τώρα ή έχουν καταφέρει κάποιοι να σωθούν λόγω της στρατηγικής τους; Η απάντηση έρχεται μέσα από τα στατιστικά τους.

Οι περισσότεροι έχουν δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσουν, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να μη φαινόταν αλλά έχουν ανέβει αγωνιστικά. Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Ας το πιάσουμε από τον καλύτερο αγωνιστικά στον τελευταίο σύμφωνα με τις νίκες που έχουν φέρει από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία μέχρι στιγμής, την 57η δηλαδή. Πρώτη από όλους σε νίκες είναι μεν η Κατερίνα Δαλάκα, την οποία ακολουθεί ο Γιάννης Περπατάρης με πολύ μικρή διαφορά, αλλά ο Φάνης Μπολέτσης είναι αυτός που προηγείται σε ποσοστό (76%).

Τρίτος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα και τέταρτη η Δώρα Νικολή. Την πεντάδα κλείνει ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τον οποίο είναι φίλος, αλλά βλέπει πως είναι από εκείνους που τώρα παίρνουν τα πάνω του και αρχίζει να απειλείται.

καταταξη-survivor-2024

Ποιος είναι ο τελευταίος σε νίκες παίκτης του Survivor

Ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται στην έβδομη θέση, ενώ στην όγδοη ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι στην ένατη θέση και η Σταυρούλα στη δέκατη, κι αυτό όχι γιατί έχει φέρει λιγότερες νίκες, αλλά επειδή δεν είναι τόσο καιρό στο ριάλιτι όσο οι υπόλοιποι. Η Αναστασία Τσέρου είναι στην ενδέκατη θέση και ακολουθεί η Aira Adomaityte.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι στη 13η θέση, καθώς έμεινε πολλές εβδομάδες εκτός εξαιτίας του τραυματισμού στο χέρι της. Στην 14η θέση βρίσκεται ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Τζέιμς Καφετζής στην 15η και στην τελευταία βρίσκεται ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share