Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 07/04: Πέφτει το κάστρο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

7 Απριλίου 2024 10:08
Survivor 2024 spoiler 07/04: Πέφτει το κάστρο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 07/04: Νέα εβδομάδα από σήμερα στο Survivor και έρχεται η πρώτη μεγάλη μονομαχία μεταξύ Διασήμων και Μαχητών!

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr έχει ακόμη ένα spoiler για τον νικητή. Θα είναι οι Μπλε ή οι Κόκκινοι; Πάμε να δούμε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Survivor 2024 spoiler 07/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν το πάρτι της Ένωσης, την επόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου, οπότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυγή της αποχώρησης, που κάθε χρόνο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού όπως είδαμε και στο trailer, κανείς δε θέλει να χάσει το το γεγονός της σεζόν! Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα να κάνει ποδαρικό με νίκη την Κυριακή;

Η αλήθεια είναι πως οι Μπλε προέρχονται από μια τεράστια επιτυχία, καθώς η δική τους στρατηγική στις επιλογές υποψηφίων προς αποχώρηση είχε σαφώς καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με εκείνη των Κόκκινων, που τελικά οδήγησε στην έξοδο την Ιωάννα.

Οι Μαχητές όλα δείχνουν πως διαθέτουν το προβάδισμα και θα το διατηρήσουν, για να κάνουν το 1-0, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, κάτι που μένει να το δούμε και στον στίβο μάχης. Πάντως οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για επικράτησή τους και σας προτρέπουμε να μείνετε συντονισμένοι, καθώς αργότερα θα έχουμε και το οριστικό spoiler για τους νικητές.

Survivor 2024: Η αγανάκτηση της Ασημίνας και οι «επαγγελματίες συγνωμάκιες» (video)

Με εντάσεις ξεκίνησε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor 2024 με φόντο τη νέα αποχώρηση της εβδομάδας που θα διαταράξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Μπλε και Κόκκινοι μίλησαν στην κάμερα, ανάμεσά τους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία και έμελλε να μας χαρίσει μια ομολογουμένως απολαυστική ατάκα – καρφί για ορισμένους συμπαίκτες της. «Κεντρικό θέμα του συμβουλίου ήταν για άλλη μια φορά η Ασημίνα και ο τραυματισμός της.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι συνέχεια το επίκεντρο και να πρέπει να παίρνω θέση για κάτι βλακώδες που μπορεί να είπε ένας άνθρωπος επάνω στο νεύρα του. Σίγουρα όμως εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκε αυτό ο Σταμάτης».

«Έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου αλλά από τότε που δημιουργήθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λένε. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και να έρχομαι μόνιμα σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγνωμάκιες» σημείωσε χαρακτηριστικά η έντονη προσωπικότητα της κόκκινης ομάδας του φετινού Survivor.

«Όταν φτάνουμε στο σημείο να λες ότι «θα παίζαμε και μπουνιές αν ήμουν άλλος άνθρωπος», αυτό σημαίνει ότι περιμένεις και μια συγνώμη από τον ίδιο τον Αλέξη. Δεν νομίζω όμως ότι ο Αλέξης πρέπει να ζητήσει συγνώμη από κάπου.

Αντιθέτως νομίζω ότι θα έπρεπε ο Σταμάτης να αφήσει τη συγνώμη του, να βάλει μια τελεία και να μην προχωρήσει σε καινούργια παράγραφο για να πει και το άλλο του κομμάτι» πρόσθεσε, επίσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share