Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 04/04: Κρίσιμες ώρες για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τι συμβαίνει τελικά;

4 Απριλίου 2024 10:15
Survivor 2024 spoiler 04/04: Κρίσιμες ώρες για την Σταυρούλα Χρυσαειδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 04/04: Δύσκολες ώρες περνάει στον Άγιο Δομίνικο η Σταυρούλα Χρυσαειδή, όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Βλέποντας κανείς τα τελευταία επεισόδια του Survivor 2024 θα έχει παρατηρήσει ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κυρίως ψυχολογικά. Το γεγονός ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση την έφερε ακόμα σε πιο άβολη θέση.

Όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού (04/04) επεισοδίου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τσακωθεί ακόμα και με τον Φάνη Μπολέτση, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor 2024 και την ομάδα των Μαχητών!

Μάλιστα το γεγονός ότι είναι υποψήφια δεν αποκλείεται να το ζήτησε παρασκηνιακά η ίδια, αφού δείχνει να είναι στα όριά της. Ωστόσο το γεγονός πως έχει πάρει μέρος σ'άλλους δύο κύκλους του Survivor μας αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς, αφού έχει μάθει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Θα καταφέρει αυτή την φορά να αφήσει πίσω της τα νέα εμπόδια που έχουν μπει μπροστά της;

Survivor 2024 spoiler 04/04: Κρίσιμες ώρες για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor 2024 spoiler 04.04: Ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη από την παραγωγή

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε και επαφή με τον ψυχολόγο του Survivor ώστε να μιλήσει μαζί του και να ηρεμήσει, ωστόσο η κατάσταση μόνο καλύτερη δεν έγινε. Τα νεύρα είναι τεοντομένα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Τώρα τι το ακριβώς έχει συμβεί μόνο η ίδια το γνωρίζει, ωστόσο οι επόμενες μέρες για το μέλλον της στο Survivor είναι κρίσιμες, καθώς όσο υπάρχει και μια υποψηφιότητα στη μέση που κρίνεται αγωνιστικά δεν αποκλείεται να την φέρει και εκτός Survivor 2024.

Δείτε το trailer (04/04) του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share