Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το ειδύλλιο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου ο Ρικουνάκης - «Πήγα στην καλύβα της και...»

Οι τοποθετήσεις του μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

26 Μαρτίου 2024 14:14
Survivor 2024: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το ειδύλλιο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου ο Ρικουνάκης - «Πήγα στην καλύβα της και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι έως τώρα ο τελευταίος, που έχει αποχωρήσει από το Survivor, και βρέθηκε καλεσμένος στο Fay's Time, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας απάντηση σε κάθε ερώτημα, που του τέθηκε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωστόσο να μην λέει πως έχει σχέση, ενώ ο ίδιος είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη Σταυρούλα με τον Περπατάρη.

Survivor 2024: Οι τοποθετήσεις του Νίκου Ρικουνάκη

«Είναι τυπάρα ο Τζέιμς. Δεν παίζεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Υπάρχει ένα φλερτ. Έχει φανεί. Η Σταυρούλα τον κυνηγάει. Ο Γιάννης δεν πολυθέλει. Τους είχαμε δει αγκαλιά, αλλά υπάρχει και ψύχρα, έκανε κρύο. Τη συμπαθώ τη Σταυρούλα, όχι ιδιαίτερα. Δεν ταιριάζαμε σαν φίλοι», αποκάλυψε σε άλλο σημείο για το νέο ειδύλλιο του Survivor (δείτε βίντεο ντοκουμέντο).

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την σχέση του με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αφού εκείνη έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως: «Ισχύει είχα πάει στην καλύβα των Μπλε να συναντήσω την Χρύσα. Είπαμε από κοντά ότι είπαμε. Όταν μπήκα με κοιτούσε παράξενα και όταν έκανα και εγώ πάσες μου έκανε εντύπωση γιατί με κοιτάει. Έτσι το πήρα πιο βαθιά μέσα και μετά άρχισε η πλάκα. Όταν σε κοιτάει στα μάτια μια γυναίκα ξέρεις τι θέλει. Πιάνεις τα κύματα. Όταν δεν στο κόβει δηλαδή μπαίνεις στο φλερτ και δεν το κόβει ενώ έχει αγόρι. Πες το γιατί δεν το λέει. Πες το έχω αγόρι να το κόψω. Τακ το κόβεις. Εντάξει μην λένε ότι θέλουμε. Πες μου το off camera».

Survivor 2024 spoiler 22/03: Περιζήτητος γαμπρός ο Νίκος Ρικουνάκης - Με τόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor

Survivor 2024 spoiler 22/03: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος έχασε και σχετικά εύκολα στις χθεσινές μονομαχίες για την παραμονή στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν υποψήφιος μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους! Αρχικά αντιμετώπισε τον Γιάννη Περπατάρη, από τον οποίο και έχασε 4-2 και εν συνεχεία στον τελικό για την παραμονή ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη με 4-1. Ο Νίκος από την Κρήτη σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor και έτσι, αυτή την στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει, αφού είχε τα χειρότερα στατιστικά σε σχέση με τους τρεις συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν παίκτης με συγκέντρωση στο run, ούτε με αντίληψη στον τελικό στόχο.

Survivor 2024 spoiler 22/03: Αυτά τα χρήματα πήρε από το Survivor

Ο Νίκος Ρικουνάκης λοιπόν κατάφερε να μείνει ακριβώς 1 μήνα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και η αλήθεια είναι πως με βάση το ότι πήγε ως άγνωστος στο ευρύ κοινό και στη μέση του παιχνιδιού, τα χρήματα που εξασφάλισε δεν τα λες και λίγα.

Ο Νίκος Ρικουνάκης είχε συμφωνήσει να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα, έμεινε τέσσερις εβδομάδες στο Survivor 2024 και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει 4.000 ευρώ στο σύνολο. Άσχημα δεν τα λες αλλά αν τα συγκρίνεις με χρήματα που παίρνουν οι Διάσημοι σίγουρα σε πιάνει κατάθλίψη!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα χρήματα που έχουν εξασφαλίσει οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 2024:

  • Μαρία Αντωνά 45.000
  • Όλγα Πηλιάκη 35.000
  • Νίκος Γκάνος 35.000
  • Κρίστη Καθαργιά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Μαριλίνα Βακονδίου 10.000
  • Ζωή Ασουμανάκη 6.000
  • Ρομπ Τζέημς 5.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Νίκος Ρικουνάκης 4.000
  • Έλενα Αμανατίδου 3.000
  • Σωτήρης Λαμάι 2.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share