Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 19/03: Έρχεται ανατροπή; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Μαρτίου 2024 08:11
Survivor 2024 spoiler 19/03: Έρχεται ανατροπή; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 19/03: Αγώνας τρίτης ασυλίας για την εβδομάδα αυτή στο Survivor 2024, από που και θα προκύψει και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με νέες αλλαγές να έρχονται στις δύο ομάδες την Κυριακή, και 4 παίκτες να αλλάζουν ξανά στρατόπεδο είδαμε τα δεδομένα στο Survivor 2024 να αλλάζουν ξανά και τους Μαχητές να δυναμώνουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Διάσημοι να πάνε δύο φορές στην κάλπη και να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση. Μάλιστα μετά από έναν μήνα, αυτή την εβδομάδα, θα πάμε σε ανδρική αποχώρηση μιας και οι υποψήφιοι είναι 2 άνδρες. Επομένως πάμε για ακόμα δύο και μένει να δούμε τι χρώμα θα έχουν. Θα είναι από τους μπλε; Θα είναι από τους κόκκινους; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers για το Survivor 2024 και τον αγώνα της Τρίτης;

Οι δύο χαμένες ασυλίες των Κόκκινων έφεραν στην θέση των υποψηφίων τον Νίκο Ριγκουνάκη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Λογικό και επόμενο το «μάρμαρο» να το πληρώσουν δύο, σχετικά, νέοι παίκτες και μένει να δούμε ποιους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Survivor 2024 spoiler 19/03: Έρχεται ανατροπή; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor 2024 spoiler 19/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας

Με δεδομένα ότι οι Μαχητές έχουν κερδίσει δύο σερί ασυλίες δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερο «φεγγάρι», σ' αυτό ωστόσο έχουν βοηθήσει και οι απουσίες που έχουν οι Κόκκινοι. Θα υπάρξουν επιστροφές στο σημερινό αγώνισμα; Τι αναφέρουν τα πρώτα spoilers;

Όπως έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν είναι λίγα τα spoilers που πέφτουν έξω. Εμείς όμως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε γι' αυτό που γνωρίζουμε. Σύμφωνα λοιπόν με τις αρχικές πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία του Athensmagazine.gr, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι από την ομάδα των Μαχητών, αφού οι διαρροές θέλουν τους Διάσημους να επικρατούν απόψε και να μειώνουν σε 2-1 την σειρά των ασυλιών της εβδομάδας αυτής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί και διαρροή με τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (19/03) επεισοδίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share