Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024 trailer 18/03: «Πυρά» από όλους τους παίκτες στον Φάνη Μπολέτση μετά την επιστροφή του - «Σαν να έχω μια γκόμενα να με έχει κερατώσει 10 φορές και να της λέω...»

Έξαλλοι όλοι με τη συμπεριφορά του!

18 Μαρτίου 2024 07:44
Survivor 2024 trailer 18/03: «Πυρά» από όλους τους παίκτες στον Φάνη Μπολέτση μετά την επιστροφή του - «Σαν να έχω μια γκόμενα να με έχει κερατώσει 10 φορές και να της λέω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 18/03: Ό,τι του... Φανή θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο τίτλος του σημερινού (18/3) επεισοδίου του Survivor, με τον Φάνη Μπολέτση να αναδεικνύεται σε κεντρικό πρόσωπο, μετά την επιστροφή του στο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο προέκυψε ένα νέο μεγάλο σκάνδαλο.

Ο Φάνης, στην αρχή του trailer για το νέο επεισόδιο, δείχνει χαρούμενος που έχει επιστρέψει στην παραλία της μπλε ομάδας μετά από μία εβδομάδα, φορώντας την αγαπημένη του μπαντάνα και τα χρώματα, που λατρεύει. Η επιστροφή του, όμως, δεν κάνει κανέναν χαρούμενο, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να τον στήνουν αρχικά στον «τοίχο».

«Είναι σαν να έχω μια γκόμενα να με έχει κερατώσει 10 φορές και να την αφήνω να το κάνει άλλη μία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης στην κάμερα. Λίγο μετά, στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Χριστόφορος Ταξίδης έρχεται σε διένεξη με την αντίπαλη ομάδα, λέγοντας πως... δεν τους βλέπει και προκαλώντας ένταση.

Αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Φάνης βρίσκεται και πάλι εν μέσω «πυρών», με άπαντες να τονίζουν πως η συμπεριφορά του, όταν εκείνοι έχουν λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα, δεν είναι η πρέπουσα.

Δείτε το trailer:

Survivor 2024: «Αμνησία» η Μαρία Αντωνά - «Ξέχασα το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη, ούτε την φωνή του θυμόμουν» (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε η Μαρία Αντωνά, το μεσημέρι της Κυριακής (17/3), και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Survivor 2024.

Η Μαρία Αντωνά, που εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα καθώς αποχώρησε από το Survivor, μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε σταματήσει να θυμάται στο 100% το πρόσωπο του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη.

«Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης όσο ήμουν στο Survivor. Απλά, επειδή εκεί, όσο καιρό είσαι μέσα, σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου και να θυμηθείς την φωνή του.

Όλα τα παιδιά συζητούσαμε μεταξύ μας, ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε την φωνή του.

Δεν είναι η ένταση. Απλά επειδή δεν έχεις καμία οπτική επικοινωνία ή σε γραπτό λόγο, ξεχνάς πώς είναι το πρόσωπο του ανθρώπου σου», είπε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share