Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 17/03: Ε μα ποιος άλλος! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Μαρτίου 2024 08:51
Survivor 2024 spoiler 17/03: Ε μα ποιος άλλος! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 17/03: Η νέα εβδομάδα έρχεται με σημαντικές εξελίξεις στο Survivor και στο νέο επεισόδιο (17/3) αναμένεται, φυσικά, να μάθουμε και το ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά το σχετικό συμβούλιο του νησιού, που θα πραγματοποιηθεί.

Τα πράγματα, πάντως, δεν είναι και τόσο απλά για τους παίκτες, με τον Γιώργο Λιανό να τους επιφυλάσσει... φαρμακερά νέα για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται από το trailer, μην αφήνοντάς τους σε καμία ησυχία. Το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά να παλεύουν με διαφορετικές συνθήκες, αναγκασμένοι να προσαρμόζονται κάθε φορά στα δεδομένα, που προκύπτουν με τις αποφάσεις της παραγωγής.

Η καινούργια εβδομάδα, λοιπόν, έρχεται μετά την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την Ευγενία και, συνεπώς, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Μένει να φανεί το ποιος θα την ακολουθήσει αυτή την εβδομάδα και όχι μόνο, με πρώτο στόχο απάντων να είναοι το πάρτι της ένωσης, προτού προχωρήσουμε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Survivor 2024 spoiler 17/03: Ο παίκτης που γίνεται πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπροστά μας, λοιπόν, έχουμε σήμερα την ασυλία της Κυριακής, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους, αφού στο τέλος η ηττημένη ομάδα θα χρειαστεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα και κανείς εκ των Κόκκινων και των Μπλε δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, να μπει σε αυτή τη δυσάρεστη διαδικασία.

Ποια ομάδα, όμως, θα είναι η νικήτρια και ποια παίκτρια θα βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση; Οι Κόκκινοι, με βάση την απόδοση της προηγούμενης εβδομάδας, μοιάζει να έχουν το προβάδισμα. Μένει να φανεί το ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα είναι... στο τάκο στο τέλος της ημέρας, με ορισμένους παίκτες σίγουρα να αποτελούν στόχο. Μόλις έχουμε, λοιπόν, οριστική πληροφόρηση θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στο ριάλιτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share