Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 04/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία - Ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

4 Μαρτίου 2024 20:43
Survivor 2024 spoiler 04/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία - Ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 04/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας της νέας εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με δύο νέες προσθήκες, από μια για κάθε ομάδα και τελικά οι Διάσημοι να είναι εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία, με αποτέλεσμα η Μαριλίνα Βακονδίου να είναι και η πρώτη κοπέλα που τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα που θα βρει τους Μαχητές υπό διάλυση, μιας και η χαμένη ασυλία φανέρωσε τα προβλήματά τους. Οι Μαχητές είναι έντος χωρισμένοι στα δύο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι αρκετά το κακό κλίμα να στερήσει από την ομάδα τους και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Η λογική λέει ναι, τι πραγματικά όμως έχει συμβεί, πριν λίγες ώρες, στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024 spoiler 04/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας;

Πάμε όμως στα δεδομένα. Σήμερα, σε αντίθεση με άλλες φορές, έχουμε απο νωρίς το επιβεβαιωμένο spoiler από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οπότε ούτε πάμε σε υποθέσεις, ούτε σε σενάρια. Τα πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα από νωρίς. Συνεχίζουν το σερί τους οι Διάσημοι ή οι Μαχητές θα κάνουν το 1-1 και θα στείλουν τους Διάσημους στον τάκο;

Επιβεβαιωμένες πια πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες και ισοφαρίζουν τις ασυλίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βάλουν τους Διάσημους στην διαδικασία να ψηφίσουν, με το έργο τους να είναι και τρομερά δύσκολο, καθώς επιλογές υπάρχουν, ειδικά από νέεους παίκτες.

Survivor 2024 spoiler 04/03: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 04/03: Αγώνας για την δεύτερη ασυλία απόψε ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές με τους ηττημένους να βγάζουν τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με δύο νέες προσθήκες, από μια για κάθε ομάδα και τελικά οι Διάσημοι να είναι εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία, με αποτέλεσμα η Μαριλίνα Βακονδίου να είναι και η πρώτη κοπέλα που τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών. Το επιβεβαιωμένο spoiler μας πλέον λέει πως θα βγει δεύτερη υποψήφια η Ευγενία Μπόρλα από την ομάδα των Διασήμων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share