Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 03/03: Αλαλούμ από τις μαζικές αλλαγές - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athernsmagazine.gr!

3 Μαρτίου 2024 07:36
Survivor 2024 spoiler 03/03: Αλαλούμ από τις μαζικές αλλαγές - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 03/03: Η νέα εβδομάδα του Survivor 2024 αναμένεται με τους παίκτες να μένουν... κάγκελο μπροστά στις νέες αλλαγές, που έχουν ετοιμαστεί, έχοντας και την υποχρέωση να αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία.

Οι Μαχητές μετρούν μεγάλο σερί στις ασυλίες, έχοντας καταφέρει να διώξουν δύο σερί παίκτες της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα τον Νίκο Γκάνο και την Έλενα Αμανατίδου, ενώ αποχώρησε και η Όλγα Πηλιάκη με εντολή γιατρών! Τι ισχύει όμως για τη δεύτερη εβδομάδα; Θα συνεχίσουν οι Μαχητές το σερί ή οι Διάσημοι να βάλουν ένα τέλος και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες; Τι αναφέρουν τα spoilers, τι λέει η λογική; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024 spoiler 03/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας;

Αρχικά το κλίμα στους Μαχητές, παρά τις σερί νίκες σε ασυλίες, έχει διαλυθεί με την ευθύνη του Τζέιμς Καφετζή. Όπως βλέπουμε και στο trailer του νέου επεισοδίου, αυτού της Κυριακής (03/03), το κλίμα στους Μαχητές είναι πάρα πολύ κακό με αποκλειστική ευθύνη του Τζέιμς. Οι Μαχητές έχουν σκορπιστεί και δείχνει αυτό να μην ανατρέπεται. Έχουν φτιάξει δύο υποομάδες και πλέον όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Θα επηρεάσει αυτό το κλίμα και τις επιδόσεις των ομάδων;

Survivor 2024 spoiler 03/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θέλουν τους Διάσημους να εκμεταλλεύονται το κακό κλίμα στους Μαχητές και να κερδίζουν. Είναι αρκετό αυτό όμως; Από την στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει spoiler εμείς θα πάμε κόντρα στο ρεύμα. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να επηρεάσει αγωνιστικό το κλίμα της μπλε ομάδας, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι σημαντική. Εκτός και αν οι 3 νέες προσθήκες στην ομάδα των Διασήμων καταφέρουν επιτέλους να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα.

Survivor 2024 spoiler 03/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας;

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως, όπως αναφέρεται στο trailer, την Κυριακή θα έχουμε κι άλλες προσθήκες που σίγουρα μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ποιος θα κερδίσει την ασυλία της Κυριακής λοιπόν; Εμείς βλέπουμε ως φαβορί ξανά τους Μαχητές, ειδικά εφόσον επιστρέφει αγωνιστική ο Φάνης Μπολέτσης.... Μόλις έχουμε σίγουρο spoiler θα σας το μεταφέρουμε... Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share