Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Survivor 2024: «Σταύρωσε» τη Δαλάκα η Χρύσα - «Το έκανε επειδή δε με γουστάρει! Ούτε εμμονικός γκόμενος…»

Έριξε «καρφιά» άνευ προηγουμένου στην κάμερα!

28 Φεβρουαρίου 2024 22:47
Survivor 2024: «Σταύρωσε» τη Δαλάκα η Χρύσα - «Το έκανε επειδή δε με γουστάρει! Ούτε εμμονικός γκόμενος…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Η Κατερίνα Δαλάκα (MVP παίκτρια αυτή την εβδομάδα) έβγαλε την Τρίτη (27/2) στον τάκο την Χρύσα Χατζηγεωργίου, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από την τελευταία, στο σημερινό επεισόδιο.

Η παίκτρια από τους Μαχητές τόνισε, πως ήταν σίγουρη ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα ψήφιζε εκείνη ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η εμμονή της μάλιστα αυτή, όπως είπε η Χρύσα, την έχει κουράσει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει να της αποδείξει στο στίβο μάχης τις δυνάμεις της.

Survivor 2024: Το σχόλιο της Χρύσας για την υποψηφιότητας από τη Δαλάκα

«Στο χθεσινό συμβούλιο ήμουν 100% σίγουρη ότι θα με ψηφίσει η Κατερίνα και όχι για αγωνιστικά κριτήρια, γιατί αγωνιστικά είχα 6/7. Ως επιχείρημα είχε αυτό, που είχα πει εγώ για την προπόνηση. Πραγματικά το έκανε επειδή δε με γουστάρει, το έκανε τελείως για προσωπικούς λόγους.

Φαίνεται ότι την ενοχλεί, φαίνεται ότι την πειράζει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από εκεί που με είχε ως αδύναμη παίκτρια και σίγουρο πόντο μάλλον με έχει πιο υπολογίσιμη. Αφενός χαίρομαι και αφετέρου έχω κουραστεί είτε με την εμπάθεια της απέναντι μου. Όχι εμμονικός γκόμενος, άλλο level, άρρωστο...», είπε η Χρύσα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share