Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 27/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Ποιες είναι οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην κάνετε το κλικ!

27 Φεβρουαρίου 2024 20:37
Survivor 2024 spoiler 27/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Ποιες είναι οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 27/02: Ημέρα 3ης ασυλίας η σημερινή και θα προκύψουν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να συμπληρωθεί η τελική τετράδα.

Θα είναι από τους Διάσημους ή από τους Μαχητές; Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει την τρίτη ασυλία ή καλύτερα ποιος θα την κερδίσει;

Χτες, για ακόμα μια μέρα, είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν τους Διασήμους και τους τελευταίους να βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Αντωνά, η οποία για εμάς αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Έτσι μαζί με την Έλενα Αμανατίδου, που έχει βγει από την Κυριακή θα αποτελέσουν τις δύο από τους τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler 27/02: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να βάλουν φρένο στην κατηφόρα; Θα καταφέρουν επιτέλους να επικρατήσουν των Μαχητών και να μην βγάλουν άλλον παίκτη στον τάκο; Οι Μαχητές θα καταφέρουν από την πλευρά τους να συνεχίσουν το σερί και να εξασφαλίσουν ακόμα μια ασυλία; Να θυμήσουμε πως την περασμένη εβδομάδα έχασαν μόλις μια.

Survivor 2024 spoiler 27/02: Ποιες παίκτριες θα είναι η 3η και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Όπως έχουμε δει και από το trailer του σημερινού (27/02) επεισοδίου, ο σημερινός στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Τόσο που θα φέρει και σοβαρό τραυματισμό για δύο παίκτριες. Την Δώρα Νικολή και την Έλενα Αμανατίδου. Τα δύο κορίτσια θα χτυπήσουν στο κεφάλι και η πρώτη μάλιστα θα βγάλει καρούμπαλο.

Πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας; Θα είναι ξανά οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα καταφέρουν επιτέλους να σπάσουν τον τσαμπουκά των αντιπάλων τους.

Οι επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μιας και οι Μαχητές θα κάνουν το 3/3 και θα στείλουν ξανά στις κάλπες την ομάδα των Διασήμων. Ή καλύτερα δεν θα τους στείλουν καν, αφού πια η μόνη που μπορεί να αναδειχθεί είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την 4η υποψήφια προς αποχώρηση, μπορεί να μην είναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία αυτή, ωστόσο πιθανότατα πρόκειται για την Μαριλίνα Βακονδίου των Μαχητών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share