Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ξαφνικό φινάλε στο Survivor 2024; Αναβρασμός στον ΣΚΑΙ!

«Σεισμός» στο κανάλι του Φαλήρου

25 Φεβρουαρίου 2024 22:38
Ξαφνικό φινάλε στο Survivor 2024; Αναβρασμός στον ΣΚΑΙ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δημοσίευμα εφημερίδας φέρνει τα πάνω κάτω σχετικά με πρόωρο φινάλε στο Survivor 2024 ελέω... Ευρωεκλογών!

Κάθε χρόνο το Survivor ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Real είναι πολύ ορατό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος γύρω στις αρχές Ιουνίου.

Οι Ευρωεκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 09 Ιουνίου και επειδή ο ΣΚΑΙ είναι κανάλι με πολιτικό περιεχόμενο σκέφτεται να βάλει πρόωρο τέλος στο Survivor. Αυτό τουλάχιστον σύμφωνα με την εφημερίδα Real, με την πραγματικότητα να είναι εντελώς διαφορετική.

Ξαφνικό φινάλε στο Survivor 2024; Αναβρασμός στον ΣΚΑΙ!

Survivor spoiler: Ποια είναι η αλήθεια

Ο ΣΚΑΙ πήρε άμεσα θέση και ξεκαθάρισε πως και φέτος το Survivor θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου και όχι ένα μήνα νωρίτερα. Άλλωστε και πέρσι, μέσα στο Survivor, έπεσε η πρώτη Κυριακή των εκλογών και απλά δεν προβλήματα 1-2 επεισόδια. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος με τις Ευρωεκλογές.

Ειδικά φέτος το Survivor σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και στον ΣΚΑΙ είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του. Άλλωστε έχουν δαπανηθεί και πολλά χρήματα για να ολοκληρωθεί άμεσα. Πάμε λοιπόν για φινάλε γύρω στις 5 με 10 Ιουλίου...

Πασίγνωστο όνομα για αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά - Επιστροφή έκπληξη στον ΣΚΑΪ

Γιώργος Αυτιάς: Ο παρουσιαστής αποχώρησε για να κατέβει στις Ευρωεκλογές και στο Φάληρο βρήκαν ήδη τον διάδοχό του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share