Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 25/02: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

25 Φεβρουαρίου 2024 19:44
Survivor 2024 spoiler 25/02: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 25/02: Νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor και Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τη δική τους μάχη για την ασυλία, την 1η της νέας εβδομάδας.

Την Κυριακή (25/02) μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Survivor, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι και φέρνουν τα πάνω κάτω. Για τα ονόματα και τα βιογραφικά τους άλλωστε, σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ.

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor 2024 spoiler 25/02: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως πλήρως επιβεβαιωμένο spoiler ακόμα δεν έχει υπάρχει, άρα σας έχουμε σε μια εκτίμηση. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη για την 1η ασυλία, με τους κόκκινους να είναι στην ουσία διαλυμένοι. Θυμίζουμε πως ένα εκ των μεγάλων φαβορί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι εκτός με σοβαρό τραυματισμό και πιθανότατα θα αποχωρήσει κι αυτή.

Από την άλλη, οι Μαχητές έχουν τις απουσίες τους και μάλιστα την πιο σημαντική που ακούει στο όνομα του εξίσου κορυφαίου παίκτη τους, Φάνη Μπολέτση, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης κι αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού. Παρά τα όλα παραπάνω, οι Μαχητές μάλλον δύσκολα θα χάσουν την ασυλία, όχι μόνο αυτής της Κυριακής, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά!

Τι αναφέρει ωστόσο το οριστικό spoiler; Επιβεβαιώνεται η νίκη των Μαχητών ή όχι; Η αλήθεια είναι πως ναι. Οι Μαχητές κερδίζουν, ακόμα και μετά τις νέες προσθήκες και κάνουν το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς έρχεται ένα νέα επεισόδιο του Survivor γεμάτο εκπλήξεις...

Δείτε το trailer παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share