Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 23/02: Κρύφτηκαν στο δάσος και ήρθαν πολύ πολύ κοντά - Τα παθιασμένο φιλιά και οι καυτές στιγμές

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Φεβρουαρίου 2024 09:42
Survivor 2024 spoiler 23/02: Κρύφτηκαν στο δάσος και ήρθαν πολύ πολύ κοντά - Τα παθιασμένο φιλιά και οι καυτές στιγμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 23/02: Είναι επίσημα ζευγάρι! Ποιοι παίκτες του Survivor 2024 συναντιώντα, όχι και τόσο κρυφά, στο δάσος και πλέον όλοι τους θεωρούν ζευγάρι;

Είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο πως έχουν έρθει κοντά. Πριν καλά καλά μπει εκείνο στο Survivor ο Γιώργος Λιανός είχε κάνει το προξενιό. Ο λόγος φυσικά για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη. Παπαγαλιάκια από τον Άγιο Δομίνικο έχουν ανοίξει το στόμα τους και έχουν αποκαλύψει πως τα παιδιά περνάνε καλά στην τοποθεσία Άγιο Δομίνικο.

Κοιμούνται δίπλα δίπλα, μπλέκονται κάτω από τις κουρβέτες και πλέον δίνουν και ραντεβού στο δάσος. Μάλιστα φήμες αναφέρουν πως τα φιλιά ανάμεσα στα δύο παιδιά δεν μένουν κρυφά, με έναν έρωτα να έχει φουντώσει στην παραλία των Μαχητών. Άλλωστε ο Γιάννης Περπατάρης στο άκουσμα πως θα μπει η Σταυρούλα στο Survivor είχε δείξει το ενδιαφέρον του, ρωτόντας αν είναι ελεύθερη. Η απάντηση ήταν αυτή που ήθελε και με την είσοδο της κοπέλας στο Survivor 2024 άπλωσε τα... πλοκάμια του.

Survivor 2024 spoiler 23/02: Κρύφτηκαν στο δάσος και ήρθαν πολύ πολύ κοντά - Τα παθιασμένο φιλιά και οι καυτές στιγμές

Μάλιστα πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως στα επόμενα επεισόδια θ' αρχίσει να φουντώνει ο έρωτας αυτός και στις τηλεοπτικές οθόνες, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ποντάρει πολλά πάνω τους στο ερωτικό κομμάτι του ριάλιτι...

Μείνετε συντονισμένοι διότι το Athensmagazine.gr έρχεται με καυτές αποκαλύψεις στη συνέχεια και για το νέα ζευγάρι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ...

Survivor trailer 25/02: Ουρλιάζουν από ευτυχία οι παίκτες με τον ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Κάγκελο» με τον σούπερ σταρ που εμφανίζεται μπροστά τους (video)

Survivor trailer 25/02: Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν οι παίκτες αυτό που θα αντικρίσουν. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τους ξαφνιάζει και αυτό που αντικρίζουν τους κάνει να ουρλιάξουν.

Ναι, πάει κάπου το μυαλό σας, αφού συνέβη πριν δύο μέρες και στο τούρκικο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές πάνε να παίξουν ποδοβόλει και εκεί εμφανίζεται ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο απόλυτος Ροναλντίνιο.

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες παγώνουν, ουρλιάζουν από χαρά αφού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τον πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλιάς, κατά πολλούς και πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει ποτέ από τα γήπέδα αυτού του πλανήτη.

Πιο χαρούμενος φυσικά ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συναντούσε από κοντά και θα έπαιζε μαζί με έναν σταρ σαν τον Ροναλντίνιο!

Αυτό είναι το πρώτο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (23/02) του Survivor, αφού αναμένεται σίγουρα και δεύτερο σχετικά με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share