Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Ο Χρήστος Δάντης κοιμάται με την έγνοια της Ασημίνας, αναστατωμένος μετά τον τραυματισμό της (photo)

Η τρυφερή ανάρτηση για τη σύντροφό του

22 Φεβρουαρίου 2024 12:08
Survivor 2024: Ο Χρήστος Δάντης κοιμάται με την έγνοια της Ασημίνας, αναστατωμένος μετά τον τραυματισμό της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα πιο δύσκολες είναι οι ώρες της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor, αφού ο γιατρός της ανακοίνωσε πως έπαθε κάταγμα στο χέρι, γεγονός που τη θέτει εκτός για κάποιους αγώνες.

Μάλιστα, μετά την επίσκεψη στον γιατρό, και με δεμένο χέρι, έδειχνε πολύ απογοητευμένη για το γεγονός πως δεν μπορεί να αγωνιστεί και να συνεισφέρει στα έπαθλα.

Δείτε επίσης: «Δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση» - Άναυδος ο Στέλιος Χανταμπάκης με αυτό που έμαθε για την Όλγα Πηλιάκη (photo)

Ο Χρήστος Δάντης, που όσο μπορεί παρακολουθεί τα επεισόδια του Survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και έγραψε «Να γίνεις σύντομα καλά».

Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον τραυματισμό της Ασημίνας στο Survivor

Love is in th air στο Survivor 2024: Καρδιοκατακτητής ο Περπατάρης! Η Σταυρούλα σωριάστηκε και την κουβάλησε στην αγκαλιά του (video)

Όλο και πιο κοντά φαίνεται να έρχονται ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024, μετά την είσοδο της δεύτερης στο παιχνίδι.

Ο 34χρονος αγρότης, που μπήκε από την αρχή του έβδομου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες σε αυτό αλλά και παλιά γνώριμη, φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού ως συμπαίκτες στην ίδια ομάδα, έχουν την ευκαιρία να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, η κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τους τσάκωσε κάτω από τα σκεπάσματα σε τρυφερά ενσταντανέ, με τη συμπαίκτριά τους, Μαριλίνα Βακονδίου, να σχολιάζει, «Στην καλύβα μας με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024».

Ενώ στο χθεσινοβραδινό (21/2) επεισόδιο, η Σταυρούλα λιποθύμησε στην παραλία και αμέσως ο Γιάννης έσπευσε να την πάρει στην αγκαλιά του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share