Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2024: «Ξεδοντιάζει» Αλέξη Παππά ο Νίκος Γκάνος - «Είναι ένα είδος νέας γενιάς μπούλινγκ, ήθελε να κάνει στη Μαρία…» (Video)

«Είπε ότι έχουμε εμμονή με...»

21 Φεβρουαρίου 2024 23:01
Survivor 2024: «Ξεδοντιάζει» Αλέξη Παππά ο Νίκος Γκάνος - «Είναι ένα είδος νέας γενιάς μπούλινγκ, ήθελε να κάνει στη Μαρία…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Πολλές είναι οι αντιπάθειες στο φετινό Survivor, με τους παίκτες πλέον να μιλούν ανοιχτά, αδειάζοντας τους συμπαίκτες τους. Στο αποψινό επεισόδιο (21/2) ο Νίκος Γκάνος εξέφρασε την αντιπάθεια του απέναντι στον Αλέξη Παππά, καθώς θεωρεί ότι κάνει bullying στους παίκτες.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα τα πυρά του εξαπέλυσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, κατά του Τζέιμς Καφετζή την είσοδό του οποίου δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι αποκαλύπτοντας ότι ήρθε φέτος αρκετά διαβασμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τους παίκτες με ύπουλους τρόπους.

Ο Νίκος Γκάνος "άδειασε" τον Αλέξη Παππά

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας, δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά. Ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που ξαναβγήκε υποψήφιος. Είναι η τρίτη φορά που είναι υποψήφιος από την ομάδα του, αυτό πιστεύω κάτι δηλώνει. Προσωπικά τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας.

Ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή εγώ και η Μαρία και τον ψηφίζουμε, κάτι που δεν ισχύει αφού αγωνιστικά είναι κατώτερος. Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Δε μιλάω πολύ. Το έχει καταλάβει ο κόσμος, δε με νοιάζει να φανώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις.

Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, αυτό που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι, είναι μεγάλη αλήθεια, ήμουν κι εγώ μπροστά, ήμουν μπροστά και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε πει. "θέλετε να κάνω τον Γιάννη να ντραπεί" και γελούσε. Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν» είπε ο Νίκος Γκάνος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share