Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 21/02: Από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Survivor! Ποια είναι η εντυπωσιακή 24χρονη Κατερίνα Ζαφειρίου που μπαίνει στο ριάλιτι

Στον Άγιο Δομίνικο μετακομίζει προσωρινά η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού Βόλου Κατερίνα Ζαφειρίου

21 Φεβρουαρίου 2024 08:04
Survivor 2024 spoiler 21/02: Από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Survivor! Ποια είναι η εντυπωσιακή 24χρονη Κατερίνα Ζαφειρίου που μπαίνει στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 21/02: Η βολεϊμπολίστρια Κατερίνα Ζαφειρίου του Ολυμπιακού Βόλου θα πάρει μέρος στο Survivor και ταξίδεψε χθες (20/2) στον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να ενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό 20/2 επεισόδιο του Survivor.

Μάλιστα η Ζαφειρίου έχει δηλώσει στην παραγωγή του Survivor ότι μέσα στα άτομα που θέλει να επικοινωνήσει είναι και η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου και δεν αποκλείεται να γίνει ζωντανή σύνδεση γι’ αυτό τον σκοπό.

Η πανέμορφη παίκτρια βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου έχει γεννηθεί το 2000 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται σαν ακραία. Προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ομάδα της Α2. Έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ επίσης ομάδα Α2.

Στη σελίδα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται σχετικά: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ακραία της ομάδας μας Κατερίνα Ζαφειρίου που αναχωρεί σήμερα για τον Αγιο Δομίνικο, για να συμμετάσχει στο SURVIVOR!!!»

Επιβεβαίωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Όλγα Πηλιάκη στο Survivor 2024

Survivor 2024: Μια αποκάλυψη για την υγεία της συζύγου του Όλγας Πηλιάκη έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης. όπως ανέφερε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η παίκτρια του Survivor αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

Το απόγευμα της Τρίτης 20/2 είπε ότι ενημερώθηκε από την παραγωγή πως η σύζυγός του έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα και μετά από εξέταση του γιατρού αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί.

«Να σας πω και για τη Όλγα ότι με ενημέρωσαν από την παραγωγή πως έχει ένα θέμα με τον αυχένα της και προληπτικά ο γιατρός της απαγόρεψε να αγωνιστεί. Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ανάρτησή του.

ολγα-πηλιακη-προβλημα-υγειασ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share