Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Το Twitter «δικάζει» τον Αλέξη Παππά - «Θα πιάσεις στο στόμα σου πώς μεγάλωσε ο Τζέιμς;»

Μεγάλο φάουλ που σχολίασε την ανατροφή του παίκτη

19 Φεβρουαρίου 2024 21:37
Survivor 2024: Το Twitter «δικάζει» τον Αλέξη Παππά - «Θα πιάσεις στο στόμα σου πώς μεγάλωσε ο Τζέιμς;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά πήρε και απόψε το Twitter με το Survivor 2024. Αυτή τη φορά οι χρήστες «δίκασαν» τον Αλέξη Παππά που έπιασε στο στόμα του το πώς μεγάλωσε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο «πρίγκιπας» του ριάλιτι σύμφωνα με το πάντα ατακαδόρικο Twitter έχει ανιχνεύσει την αχίλλειο πτέρνα του πυρήνα των Κόκκινων και καθημερινά εξαπολύει πυρά για να ρίξει το οχυρό τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποια παίκτρια έχει ζητήσει να αποχωρήσει 3 φορές.

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι οι «κολώνες» των Διάσημων είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα που κουβαλούν στις περισσότερες περιπτώσεις την ομάδα στην πλάτη. Τα στατιστικά τους μιλάνε από μόνα τους γι΄αυτό και αν θέλει κανείς να πλήξει τους Διάσημους δεν έχει παρά να «χτυπήσει» εκεί.

Αφού δεν μπορεί ο Τζέιμς να τις χτυπήσει αγωνιστικά – που και να το επέτρεπαν οι κανόνες μάλλον το ματς θα έληγε σε Βατερλώ – τις χτυπά στο ηθικό και όπως φαίνεται πετυχαίνει διαρκώς bingo.

Με τις συνεχείς συγκρίσεις του με τη Σταυρούλα εκείνες ψαρώνουν και λίγο λίγο το ηθικό τους κάμπτεται.
Αυτό έκανε και χθες από τη λήξη του ματς μέχρι και το συμβούλιο φτάνοντας τις δύο παίκτες στα όριά τους.

«Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα παιχνίδι καθαρά αγωνιστικό και θέλει να κάνει αυτά τα θεατρινίστικα που έκανε και το 2021».

«Θα μου κρίνεις τον λόγο που είμαι εδώ και όταν σε ρωτάω στο συμβούλιο απαντάς “είμαι εδώ για να αγωνιστώ” και λίγο πριν έχεις πει στον Λιανό ότι και να μην με πονούσε το χέρι μου πάλι δεν θα έπαιζα;”. Και έχει κάτσει στον γιατρό πέντε ώρες και βλέπεις ταινία;» είπε στο κιου.

Πίσω την Παραλία το θέμα Τζέιμς συζητήθηκε και άλλο με τον Αλέξη Παππά να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να εξοργίζει το Twitter με την αναφορά του στην ανατροφή του παίκτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share