Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor 2024: «Καρφιά» από Ζωή Ασουμανάκη - «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται»

«Εγώ έστελνα φιλάκια στον Φάνη, αλλά ταράχτηκε η Χρύσα. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλια από την πλευρά της»

18 Φεβρουαρίου 2024 15:31
Survivor 2024: «Καρφιά» από Ζωή Ασουμανάκη - «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Τα δικά της «καρφιά» πέταξε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Φάνη.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν πώς πάει το Survivor και τι γνώμη έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Κολυμπάω γενικά, απλά εκείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό και πιέστηκα πολύ. Οι παίκτες που φεύγουν τα βράδια είναι η Δαλάκα, η Όλγα, ο Παππάς και ο Σάββας. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε αρχικά η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Ζωή Ασουμανάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Φάνης ξέρει ότι είναι δυνατός παίκτης και έχει έπαρση. Καλό θα ήταν να χαλαρώσει γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Ήθελα ο Τζέιμς να έρθει στην ομάδα μας. Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, σχολίαζε ακόμα και εμένα».

Κλείνοντας, η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Εγώ έστελνα φιλάκια στον Φάνη, αλλά ταράχτηκε η Χρύσα. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλεια από την πλευρά της. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται».

Survivor 2024: Ξεμπροστιάζει τη Χρύσα ο Rob James Seymour: «Πριν το αγώνισμα ήρθε και μου είπε off camera...»

Στο πλατό της εκπομπής «Fay's Time» βρέθηκε ο Rob James Seymour για μία αποκλειστική συνέντευξη αναφορικά με την εμπειρία του στο Survivor 2024.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του, αποχωρώντας είδε όλα όσα έλεγαν για εκείνον πίσω από την πλάτη του - ειδικά η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τον έβγαλε βρομιάρη - και απογοητεύτηκε.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Rob James Seymour μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Νομίζω ήταν η ώρα μου να φύγω, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή...», είπε αρχικά και έπειτα η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Ασχολήθηκα με το modeling 10 χρόνια, δεν έχω τόσο πάθος για αυτό. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο. Θα ήθελα να μπω σε μία εκπομπή, μου άρεσε πολύ το Asia Express, θα ξαναπήγαινα στο Survivor αν με ξανακαλέσουν», απάντησε.

«Στενοχωριέμαι που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τον Τζέιμς από κοντά. Θα ταιριάζαμε πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ έξυπνος», δήλωσε στη συνέχεια.

Μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του: «Δεν είναι καθόλου χιούμορ. Δεν είπαν τίποτα μπροστά μου. Ήμουν στη θάλασσα πιο πολύ από όλους, μπήκα πρώτος στο ποτάμι. Νιώθω ότι προσβάλλουν την οικογένειά μου και δεν το παίρνω καθόλου καλά αυτό. Νιώθω ότι είχαν άλλο σκοπό. Όταν μπήκε ένας νέος παίκτης και είπε ότι ήμουν ο πιο συμπαθής, έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ξεμπροστιάζει την μπλε ομάδα ο Ρομπ - «Έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους όταν...» (video)

«Πριν το αγώνισμα η Χρύσα ήρθε και μου έκανε μία αγκαλιά, off camera, και ήταν δίπλα στη μασχάλη μου. Ήθελα να της πω "Δε σου βρομάω τώρα;". Ήρθε και μου είπε "Δε θα πεις κάτι κακό για μένα έτσι;". Δεν ήξερα όλα αυτά που μου είπε και ήμουν οκ, αλλά τώρα...

Αυτό για τις κουβέρτες ήταν απίστευτο... Ήθελα να της πω να τις κάψει και να κάνει μια βουτιά μπας και ζεσταθεί η καρδιά της. Είναι ανάξιο λόγου να το συνεχίζουμε αυτό, αλλά όσο πιο πολύ προσπαθούν να βρομίσουν την εικόνα μου, τόσο πιο πολύ αγάπη μου στέλνει ο κόσμος», τόνισε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share