Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor 2024 trailer 14/2: Δάκρυ «ποτάμι» στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Αλέξη (video)

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (14/2) επεισόδιο του Survivor 2024

14 Φεβρουαρίου 2024 07:47
Survivor 2024 trailer 14/2: Δάκρυ «ποτάμι» στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Αλέξη (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor 2024 trailer (14/2): Το Survivor 2024 επιστρέφει απόψε (Τετάρτη 14/2) με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και με γεγονότα που θα καθηλώσουν. Με την ευκαιρία, δείτε την ατάκα της Ζωής Ασουμανάκη που έγινε viral.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και το δάκρυ «τρέχει» ρυάκι για Μπλε και Κόκκινους, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ένα ηχητικό μήνυμα από τους συντρόφους και τους φίλους τους.

Την ίδια στιγμή, το σερί χαμένων νικών στην ομάδα των Κόκκινων έχει φέρει εσωτερικές εντάσεις και αυτό αποτυπώνεται στα αγωνίσματα. Στον αποψινό αγώνα τα νεύρα της Ασημίνας μετά από ήττα της θα πυροδοτήσει νέα ένταση ανάμεσα σε εκέινη και τον Αλέξη Παππά. «Καταλαβαίνω ότι έχεις νέυρα που χάνεις, αλλά ηρέμησε», λέει ο ίδιος.

Τέλος, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην μονομαχία αποχώρησης, η οποία αυτή τη βδομάδα έχει γυναικείο άρωμα και χρώμα «κόκκινο».

Κατερίνα Δαλάκα, Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά ρίχνονται στον στίβο μάχης και διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιες θα το καταφέρουν και ποια θα βρεθέι εκτός Survivor;

Survivor 2024: Θιγμένη η Δαλάκα με τον Τζέιμς - «Ήρθε να βάλει φιτιλιές, αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες»

Survivor 2024: Θιγμένη εμφανίστηκε η Δαλάκα με τον Τζέιμς, αναφέροντας πως ήρθε να βάλει φιτιλιές και ένα σχόλιο που έκανε για τα ματσαρισματα ήταν υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε στην κάμερα το σχόλιο του James Καφετζή που υποτίμησε όλες τις κοπέλες της ομάδας.

«Ο James ήρθε – όπως πάντα διαβασμένος – με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024.

Δείτε το βίντεο

Survivor 2024 spoiler 13/2: Τα πάνω κάτω για τους παίκτες - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που τους «παγώνει»

Survivor 2024 spoiler 13/2: Τα πάνω κάτω θα έρθουν για τους παίκτες, καθώς μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αναμένεται να τους «παγώνει» όλους.

H απόφαση της παραγωγής του Survivor φέτος να μην υπάρχει αποχώρηση με ψηφοφορία έχει φέρει αναστάτωση τόσο στην ίδια όσο και στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι πιέζει να επιστρέψει και ο Ατζούν φέρεται να το πήρε απόφαση.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια που κρύβει η παραγωγή για το τί έχει συμβεί με τον Βουγιουκαλάκη και "εξαφανίστηκε" από το Survivor.

Διάφορες διαρροές στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως ο Ατζούν θέλει να εξασφαλίσει για μεγάλο διάστημα το ισχυρό του χαρτί στο Survivor 2024, τον Τζέιμς Καφετζή και αυτό θα γίνει σίγουρα με την επιστροφή της ψηφοφορίας. Αυτομάτως ο Τζέιμς Καφετζής γίνεται τεράστιο φαβορί, αφού είναι ο πιο αγαπητός παίκτες του ριάλιτι.

Survivor 2024 spoiler 13/2

Μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς αρκετοί παίκτες, γνωρίζοντας πως οι αποχωρήσεις έρχονται καθαρά αγωνιστικά έχουν ξεδιπλώσει τον πραγματικό τους χαρακτήρα, που δεν είναι και τόσο αγαπητοί στους τηλεθεατές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες την αλλαγή όταν ανακατευτούν οι δύο ομάδες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share