Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Survivor 2024 spoiler 12/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Αλλάζουν οι ισορροπίες...

12 Φεβρουαρίου 2024 08:05
Survivor 2024 spoiler 12/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 12/02: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία το βράδυ της Δευτέρας; Με την ευκαιρία, δείτε το αποψινό τρέιλερ.

Πρώτη υποψήφια βγήκε η Ζωή Ασουμανάκη, την οποία ακούμε στο αποψινό τρέιλερ να δηλώνει πως περίμενε να ψηφιστεί, αλλά δεν περίμενε να πάρει 8 ψήφους.

Survivor 2024 spoiler 12/02

Όπως φαίνεται το σερί των Μαχητών θα συνεχιστεί, καθώς η μπλε θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει και τη δεύτερη ασυλία. Παράλληλα, δείτε ποιος βγαίνει δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 2024: «Καζανόβας» ο Γιάννης Περπατάρης - Μπάνισε από πάνω μέχρι κάτω την Σταυρούλα και το Twitter «σιπάρει» το ζευγάρι της χρονιάς

Survivor 2024: Οι Μαχητές είδαν με πολύ καλό μάτι την είσοδο της Σταυρούλας και του Τζέημς, αφού η ομάδα τους αυξάνεται και αυτόματα αυξάνονται και οι πιθανότητες να «γυρίσουν» το παιχνίδι κόντρα στους Κόκκινους που τους ζορίζουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Παρ΄όλα αυτά, το Twitter εστίασε στις αντιδράσεις του Γιάννη Περπατάρη αντικρίζοντας τη Σταυρούλα Χρυσαειδή Γνωστός «Καζανόβας» πια μέσα στο παιχνίδι ο Γιάννης έδειξε να ενθουσιάζεται με την είσοδο της παίκτριας και οι τηλεθεατές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share