Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor 2024 trailer 5/2: «Θα έχουμε...» - Άφωνοι οι παίκτες στο Συμβούλιο με την ανακοίνωση Λιανού (Video)

«Ήταν πεντανόστιμο! Δεν ξέρεις να σέβεσαι! Από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει» - Χαμός ανάμεσα σε Ασουμανάκη - Μπολέτση

5 Φεβρουαρίου 2024 07:53
Survivor 2024 trailer 5/2: «Θα έχουμε...» - Άφωνοι οι παίκτες στο Συμβούλιο με την ανακοίνωση Λιανού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 5/2: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024 καθώς οι παίκτες μένουν κόκαλο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Συμβούλιο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε 5/2 στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός όπως βλέπουμε από το σημερινό trailer ανακοινώνει στους παίκτες συγκεριμένα: «Θα έχουμε και άλλες αφίζεις στο νησί. Αφίξεις που θα αφορούν και τις δύο ομάδες, θα έχουμε και κάποιους παίκτες που έχουν αποκτήσει την εμπειρία του Survivor», με τον Αλέξη Παππά να λέει: «Θα ήθελα να δω τον Lebron αλλά όχι τον James».

Χαμός με Ασουμανάκη, Μπολέτση και Νικολή

Παράλληλα, όπως βλέπουμε από το trailer γίνεταο χαμός ανάμεσα στην Ζωή Ασουμανάκη και τον Φάνη Μπολέτση με τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν εκατέρωθεν.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Ασουμανάκη αναφέρεται στο έπαθλο φαγητού και λέει ότι ήταν πεντανόστιμο με την Νικολή να απαντά: «Δεν ξέρεις να σέβεσαι!» με την Ασουμανάκη να λέει «Από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει»

Παράλληλα θέση παίρνει και ο Φάνης Μπολέστης, ρίχνωντας τα καρφιά του στην Ασουμανάκη: «Δεν ξέξεις να σέβεσαι έχεις μπροστά σου 10 άτομα που πιενάνε και αγωνίζονται και κάθεσαι και γελάς», με την Ασουμανάκη να απαντά «Το επίπεδο πραγματικα δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, έχει φθάσει πάτωμα θα έλεγα. Από ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει. Στέλνω και άλλο ένα φιλάκι»

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το φιλάκι που μου έδωσε δείχενι τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της. Δεν είναι καθόλου το στυλ μου γιατί εμένα μαρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα, πυγμή, σέβονται τον εαυτό τους και έχουν άποψη», λέει ο Φάνης Μπολέτσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό trailer του Survivor 2024

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share