Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 29/01: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος βγαίνει στον τάκο;

29 Ιανουαρίου 2024 07:56
Survivor 2024 spoiler 29/01: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 29/01: Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση το βράδυ της Δευτέρας;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο συμβούλιο του νησιού με τον Σωτήρη Λαμάι να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει με τους πάντες.

Παράλληλα, μετά τις αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων (Καθάργια, Βολικάκης), οι κόκκινοι φαίνεται να έχουν πάρει το πάνω χέρι αγωνιστικά.

Έτσι και σήμερα θα δούμε τους Διάσημους να κερδίζουν την δεύτερη ασυλία. Ποιος θα βγει στον τάκο μετά από αυτό;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλο το βάρος πέφτει στον Σωτήρη Λαμάι που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τα σενάρια θα επιβεβαιωθούν...

Survivor 2024: Έξαλλος ο Σάββας Γκέντσογλου με την Μαρία Αντωνά - «Δεν το περίμενα... γνωριζόμαστε χρόνια με τον Άρη Σοϊλέδη» (video)

Άνω – κάτω η κόκκινη ομάδα στο Survivor 2024 μετά τις «βόμβες» που πέταξε ο Χρήστος Βολικάκης πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανέφερε στο νέο επεισόδιο ο Σάββας Γκέντσογλου, όσα άκουσε για τη Μαρία Αντωνά ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τον εκνευρισμό του εναντίον της συμπαίκτριάς του.

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ενώ πρόσθεσε: «Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξερω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ακολούθησε ο διάλογος με την Μαρία Αντωνά με τον παίκτη του Survivor να ζητά συγγνώμη, τονίζοντας πως ο Χρήστος Βολικάκης μετέφερε ψέματα μεταξύ των παικτών της ομάδας του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share