Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 21/01: Μάχη μέχρι το φινάλε - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Αυτοί θα χαμογελάσουν απόψε

21 Ιανουαρίου 2024 20:11
Survivor 2024 spoiler 21/01: Μάχη μέχρι το φινάλε - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor 2024 spoiler 21/1: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης στο Survivor 2024;

Την αποχώρηση του δεύτερου παίκτη από το Survivor 2024 παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.την αρχή του επεισοδίου, ο Παύλος Παπαδόπουλος άκουσε στον ύπνο του την Όλγα Πηλιάκη να φωνάζει «φτάνει πια έλεος» και τρόμαξε.

Ο παίκτης σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και τότε θυμήθηκε ότι η παίκτρια τους έχει πει ότι μιλάει στον ύπνο της κάποιες φορές. Το πρωί η κόκκινη ομάδα συζητούσε το περιστατικό με την Όλγα Πηλιάκη να ζητάει συγγνώμη που τους ξύπνησε και τους τρόμαξε. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ το trailer.

«Η νύχτα μας ήταν επεισοδιακή όχι για μένα για τα παιδιά. Εγώ τα ξέρω. Μιλάω. Μιλάω πολύ στον ύπνο μου. Φωνάζω καμιά φορά. Όταν είμαι με την οικογένειά μου μιλάμε κι όλοι μαζί, ανοίγουμε κουβέντα κανονική. Αλλά τα παιδιά τα καημένα δεν το ξέρανε και τρομάξανε μες στον ύπνο τους. Συνέβη χθες. Τώρα θα το ξέρουν και δεν θα τρομάζουν τόσο πολύ».

Πριν τα αγωνίσματα αποχώρησης, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το αγώνισμα επάθλου.

Αρχικά, ο Αλέξης Παππάς δήλωσε σίγουρος ότι ούτε αυτός ούτε οι συμπαίκτες του θα κινδυνεύσουν με αντίπαλο τον Rob στον αγώνα αποχώρησης.

Το έπαθλο ήταν ένα κιτ που θα τους βοηθούσε στο ψάρεμα.

Οι Μαχητές κέρδισαν με 10-6 πρωταγωνιστής ήταν ο Άγγελος που νίκησε στον τελικό στόχο τον Αλέξης Παππά.

Ο Άγγελος έκανε το καλύτερο run και πήρε τη νίκη για την ομάδα του. Έτσι επανήλθαν τα χαμόγελα και οι πλάκες στους Μπλε.

Το επόμενο αγώνισμα που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ήταν και πιο κρίσιμο, καθώς ο Rob, ο Αλέξης, ο Παύλος και ο Νίκος, μονομάχησαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι τέσσερις παίκτες αγωνίστηκαν σκληρά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Σκωτσέζος Rob, διέψευσε τα προγνωστικά και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Τελικά, ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από φετινό Survivor ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος καθώς έχασε στο τελικό παιχνίδι από τον Νίκο Γκάνο.

«Να είστε δυνατοί, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο Παύλος Παπαδόπουλος λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.

Πάμε τώρα στην εκτίμηση μας για το τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Όλα δείχνουν ότι οι Διάσημοι μετά την αποχώρηση Παπαδόπουλου αλλά και την παραμονή του Rob James δυναμώνουν αρκετά και θα έχουν μεγάλο προβάδισμα στο να κερδίσουν την 1η ασυλία και όχι μόνο..

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share