Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor 2024: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Έχασε τις αισθήσεις της πριν καν μπει στο στίβο μάχης

Τι συνέβη στην πρεμιέρα του Survivor;

7 Ιανουαρίου 2024 22:59
Survivor 2024: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Έχασε τις αισθήσεις της πριν καν μπει στο στίβο μάχης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 2024 συνάντησαν Διάσημοι και Μαχητές τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Όσο ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στο παιχνίδι, όσον αφορά τις αποχωρήσεις, μια παίκτρια έμελλε να «παγώσει» για λίγο την ομάδα της, καθώς έχασε τις αισθήσεις της.

Ο λόγος για την Χρύσα, η οποία και έμοιασε να μην μπορεί να σταθεί όρθια και να αναγκάζονται οι συμπαίκτες της να την βγάλουν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο.

Survivor 2024 Χρύσα

«Λοιπόν, η Χρύσα δεν ένιωσε πολύ καλά. Αναγκαστικά μεταφέρεται στην τέντα της γιατρού. Ελπίζουμε και εύχομαι να γυρίσει γρήγορα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να συνεχίσει να επικοινωνεί με τους Διάσημους και τους Μαχητές για όλες τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στη διαδικασία αποχώρησης κάθε εβδομάδα.

Για την Survivor ιστορία, ωστόσο, η παίκτρια των Μαχητών επέστρεψε στην ομάδα της λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος και δήλωσε παρούσα στην πρώτη ασυλία.

Survivor 2024: Ο Σκοτσέζος που έκλεψε τι εντυπώσεις με τα ελληνικά του - «Μου τα έμαθε η πεθερά μου»

Ο Σκοτσέζος Rob James Seymour βρέθηκε από τα Χάιλαντς στο Survivor 2024 και έκλεψε τι εντυπώσεις με τα ελληνικά του, αποκαλύπτοντας πως του τα έμαθε η πεθερά του.

Ο 28χρονος ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο αλλά και event organiser έχει παντρευτεί Ελληνίδα και ζει στη χώρα μας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έμαθε ελληνικά από την... πεθερά του και από τα νεύρα που του προκάλεσε καθώς δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά.

Φόρεσε την παραδοσιακή στολή (κιλτ) στο τρέιλερ του Survivor και όπως είπε: «Ένιωθα καλά να φορέσω αυτό. Είναι πρακτικό όπως, το μυστικό είναι ότι δεν βάζουμε τίποτα από κάτω από τη φούστα. Δεν είσαι Σκοτσέζος αν φορά κάτι κάτω από τη φούστα».

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share